24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Peru – Danmark 16 juni

Ett klart skrällbud i VM 2018, från mötet mellan Peru och Danmark. Skandinaverna – en favorit i fara? Vårt speltips inför matchen betalar er 3,30 gånger det investerade kapitalet.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

På pappret kanske det inte verkar vara den hetaste matchen, men här är två nationer som kan slå på stort. Bara en av dem väntas nå slutspelet och det här blir därför den stora nyckeln: att i första hand undvika förlora och i andra hand vinna.

Därför blir det intressant att se vilken approach båda parter kommer till spel med. Mycket talar för att Danmark kommer föra dansen, om än inte dominera den, medan Peru kan bli lite mer tillbakalutade i banan.

Gruppens första match spelas fem timmar innan denna, 12:00, mellan Frankrike och Australien. Med all säkerhet är det en match som ”Les Bleus” vinner. Och om de skulle missa slutspelet vore det en brutal skräll. Händer helt enkelt inte i den här konkurrensen, eller?

Sannolikt ska inte heller Australien ha kapaciteten att rå på varken Danmark eller Peru, som bör vara ett par klasser större än de. Med det, de klara kvalitetsskillnaderna, landar vi i att dessa två kommer vara de som slåss om andraplatsen, även om det alltid sker storskrällar i mästerskap som detta.

15 matcher utan förlust

Danmark har ett lite bättre material – och inte minst har de Christian Eriksen. Av det att döma ska de absolut vara knappa favoriter. Nu har dock skillnaderna blivit alldeles för stora.

Därtill är det ett Peru som är helt fantastiska just nu. Innan matchen mot Sverige i genrepet, vilken slutade 0-0, hade de vunnit fem raka matcher och nu inte förlorat på 15 matcher efter varandra. Helt makalös statistik.

Då är det också ett mycket tufft VM-kval, det sydamerikanska, som de avancerade vidare från. Bland motstånden i den här förlustfria sviten hittas Colombia, Argentina och Uruguay. Världsklassmotstånd så det skriker om det.

Gillar den här upplagan av Peru och framförallt vad vi får betalt för spelen till deras favör.

3,30 gånger såsen för det raka spelet på Peru är alldeles för högt för att inte klippa till på. Spelet hämtas hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, lördag 16/6

Speltips: Peru vinner

Odds: 3,30

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier