30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Porto – Schalke 04 28 november

Mycket är i potten när Porto och Schalke 04 ska mäta krafterna i Champions League och kvällens enskilt bästa skrällspel hittas dessutom i matchen. Oddset? Galna – ja, galna! – 5,40.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Grupp D tittas närmare på och det handlar om nummer ett mot nummer två. Minst en av klubbarna kan bli slutspelsklara i en av, lag för lag, Champions League absolut osexigaste grupper. Men spänningen? Den finns där.

Porto har hittills hållit för favoritskapet med tre vunna och ett kryss på de fyra spelade matcherna. Med det innehas förstaplatsen, före just Schalke 04 som också visat att de är att räkna med och har ena foten i slutspelet.

Hotet underifrån heter – Galatasaray. De är fyra pinnhål bakom Schalke och sex bakom Porto. Kan de vinna över Lokomotiv Moskva, som fortfarande har en nolla i poängkolumnen, timmarna innan denna fajt kan allt öppnas upp.

Säkert är i alla fall att antingen Porto eller Schalke 04, alternativt båda, kommer bli klara för slutspelet. För portugiserna räcker ett oavgjort resultat, i en match de är presenterade som klara oddsfavoriter inför.

Storknall – Schalke vinner?

Vi kan köpa att Porto på pappret är snäppet bättre än Schalke 04 och på hemmaplan är de såklart favoriter.

Men att vifta bort Schalkes chanser i matchen vore naivt – de har också imponerat. Relativt små skillnader råder och Porto saknar flera nyckelspelare. Nu må tyskarna ha det lite tufft på truppfronten, men kanske inte lika.

Gästerna är en tydlig besvikelse i Bundesliga och det är en av orsakerna till varför de spelats upp så oerhört inför matchen, men direkt efter uppehållet stod de för en storknall när Nürnberg krossades med fem mål mot två. Långtifrån det värsta av motstånd, men fem fullträffar är fem fullträffar och det snackas inte bort hur som helst.

Kan Schalke 04 ta greppet om förstaplatsen? Chansen finns.

Därför spelas den raka tvåan till väldigt höga 5,40 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% extra upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, onsdag 28/11

Speltips: Schalke 04 vinner, rak tvåa

Odds: 5,40

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier