24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Portugal – Spanien 15 juni

Dagens bästa speltips från VM 2018 – inför mötet mellan EM-mästarna Portugal och ett favorittippat Spanien med vissa problem. Luktar det inte lite skräll här? Planen är att vårt spel ska mer än fyrdubbla ditt investerade kapital.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

De europeiska mästarna mot en av storfavoriterna. Grannländer. Här kan det smälla! Vilken match!

Grupp B i sommarens världsmästerskap tar fart under fredagskvällen, först med match mellan Marocko och Iran och timmarna efter denna. Som ni förstår står dessa två med det stora favoritskapet att ta första- respektive andraplatsen, som alltså leder till slutspel och vidare chans att vinna alltihop.

Men med så få matcher i den första fasen skulle en förlust här, i premiären, innebära problem och skulle då inte lämna plats för de minsta möjliga av misstag. Skrällar blir det alltid en hel del av i mästerskap.

För Spanien har förberedelserna inför mästerskapets störts rejält. Den nu före detta förbundskaptenen Julen Lopetegui fick sparken under onsdagen efter att ha annonserat att han tar över Real Madrid efter sommaren och paniklösningen heter Fernando Hierro, som varit en av de största spelarna i spansk fotbollshistoria.

Uppladdningen störd

När det stökat till såhär mycket i Spanien – varför skulle de, mot ett starkt Portugal, i undertecknads bok även av titelmaterial, vara såhär stora favoriter?

Mycket talar också för att oddsen kan justeras när marknaden börjat reagera på det spanska förbundskaptenbytet. Givetvis problematiskt att behöva städa om på en sådan position bara ett par dagar före premiären. Uppladdningen störd. Fokus på annat.

Men även om de yttre förutsättningarna inte hade varit såhär, skulle vi ändå hitta värde i Portugal till de här siffrorna. Det handlar ändå om ett världsklasslag, de europeiska mästarna och på topp finns ingen mindre än Cristiano Ronaldo.

Bethard är löjligt generösa här och erbjuder oss 4,15 gånger fläsket för att Portugal ska vinna matchen och det är helt enkelt siffror som vi inte kan bortse från.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, fredag 15/6

Speltips: Portugal vinner, rak etta

Odds: 4,15

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier