30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Real Madrid – Juventus 11 april

Det blir ett specialspel till speltips inför onsdagens Champions League-avgörande mellan Real Madrid och Juventus, där spanjorerna är storfavoriter att nå semifinalen. Huvudspåret: offsides…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Juventus – Real Madrid: 0-3.

Där är vi nu, inför returen i den spanska huvudstaden. Det vore en storskalp utan dess like om Juventus skulle förmå att vända på de här siffrorna – och ja, egentligen ingenting talar för att se skulle lyckas.

Real Madrid var redan inför dubbelmötet favoriter och inför de avslutande 90 minuterna finns inte ens odds – i alla fall i skrivandets stund – på att de ska avancera vidare till semifinal och alltså säkra en topp fyra-plats i årets Champions League.

Spanjorerna har under året inte fått till det alls i Primera División och därför är det enbart en CL-titel som skulle kunna rädda upp det hela. Faktum är att klubben vunnit tre av de fyra senaste upplagorna av turneringen, varav sist var i fjol. Då var det just Juventus de städade av med 4-1 i finalen.

Av Juventus finns inte annat än att trampa ner gaspedalen från start på kartan. En tidig balja skulle eventuellt kunna få liv i det här när de måste stå för minst tre för att ens ta det till övertid. Dessvärre, för deras del, finns inte en spelare som Paulo Dybala att tillgå, då han blev utvisad i det första mötet. Försvarar uppgiften ännu mer.

Blåses av för matchens första offside

Normalt brukar oddsen på våra speltips vara något högre än som här – odds: 2,45 – men här kan vi helt enkelt inte hålla fingrarna borta.

Och marknaden vi fokuserar på är en riktig specialdito – ett spel på offsides…

Tanken är här att Juventus kommer kliva upp i banan och försöka chocka Real Madrid från start: hålla boll, rulla runt och försöka såra dem redan i upptakten av matchen. Det är lite av chansen här: sätta en tidig balja och få energi att arbeta vidare från av den.

Gissningsvis är det inte emot Real att sjunka neråt i banan, så starkt omställningsspel som de har.

Då är sannolikheten stor att Real Madrid får stora ytor att operera på bakom Juventus backlinje, som vi kan anta kommer vara högt ställd. Med chanser att sätta bollarna tidigt i djupled – blåses de av för matchens första offside?

Matchens första offside: Real Madrid synas alltså till 2,45 gånger fläsket hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 11/4

Speltips: Matchens första offside: Real Madrid

Odds: 2,45

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier