24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Real Madrid – Liverpool 26 maj

Ett spelarkort – till oddset 4,75! Det inför årets höjdpunkt i fotbollsvärlden – Champions League-finalen mellan Real Madrid och Liverpool – och vi har till den hittat ett fantastiskt fint speltips.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Är ni med? Det är CL-final! Årets största fotbollsevent – med tittare från hela världen. En titel större än alla andra. En match som rör upp till oerhörda känslor.

Real Madrid har här chansen att kamma hem deras tredje CL-titel på raken och skulle med det stärkta deras position som Europas främsta fotbollsklubb ännu mer. Värt att tillägga är också att de nått hit, skickat ut världspjäs efter världspjäs, under en säsong de i övrigt svikit totalt i – ja, en tredjeplats i spanska Primera División.

Liverpool blev för den delen bara fyra i Premier League och det är lite typiskt för dem. När de är som bäst, vilket vi fått se vid upprepande tillfällen i turneringen, kan de städa av vilket motstånd som helst. När de är som sämst kan de istället falla helt platt.

Med andra ord: höga höjer och djupa dalar. Det har såväl Real Madrid som Liverpool gemensamt. Andra beröringspunkter är hur de offensiva kvalitéerna inte bara överordnar, utan rentav utklassar, de defensiva sådana.

Tittar vi till oddsen är Real Madrid hyfsat stora favoriter i Kiev och det är helt rättvisande. De har helt enkelt ett bättre spelarmaterial och inte minst Cristiano Ronaldo. Han är ofta den stora skillnaden. Värderas in i det hela ska också erfarenheten de har, Real, medan Liverpool inte haft som vana att slåss om titlar under en herrans massa år.

Får syna ett kort?

Vi har nämnt honom redan, Cristiano Ronaldo. Det är han som hamnar i fokus för vårt speltips, men inte i form av målskytt, målpassare eller liknande – utan som en som får syna minst ett kort.

Generellt brukar CL-finalerna bli kortrika som få andra matcher, med allt runtomkring och betydelsen av dem överhuvudtaget. Och då ökar per automatik även sannolikheten att Ronaldo blir en av de som trillar dit, med en ost- eller tomatskiva.

Motiveringen är rätt enkel: att Ronaldo ofta blir extremt känslosam – på gott och ont – i den här typen av matcher. Han har dessutom dessa känslor utanpå och ska vara den som visar vägen för sitt lag.

Räkna också in att det finns en kortrisk om just Ronaldo skulle måla sent i matchen – om han vid ett sådant tillfälle skulle slänga av sig tröjan, exempelvis.

Gillar hur som helst oddset på 4,75 för ett Ronaldokort ikväll. Unibet är platsen.

  Rygga spelet hos Unibet – Sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, lördag 26/5

Speltips: Spelarkort: Cristiano Ronaldo

Odds: 4,75

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier