30 januari 2019 Liverpool Leicester Speltips

Speltips och odds inför Röda Stjärnan – RB Salzburg 21 augusti

Champions League-playoff spelas under kvällen, de första mötena av två, och på menyn är tre matcher. Vi tar en närmare titt på den mellan Röda Stjärnan och RB Salzburg, där en högoddsare från den första halvleken synas.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Då är vi här, vid det sista hindret innan ett eventuellt Champions League-gruppspel – och härifrån har vi två klubbar som mer än gärna vill visa upp sig på den största fotbollsscenen i världen.

Givetvis är fallet så för alla klubbar som nått playoffet, men det är två lite speciella lag som drabbar samman i detta fall.

Röda Stjärnan och serbisk fotboll har inte blomstrat under modern tid och succén från Champions League-vinsten 1990-91 är som ett minne blott. Sakta men säkert har de dock stärkt deras aktier och efter en lyckad sejour i fjolårets Europa League, har de nu siktet på att åter ta plats på CL-scenen. Det skulle vara en enorm framgång.

Salzburg är Österrikes stora giganter sedan flera år tillbaka, i samband med den ekonomiska storsatsningen – eller utförsäljningen – men har inte fått ut i närheten av vad de velat på Europanivå. Att nå fram till Champions League vore ett fantastiskt starkt statement för deras del och av oddsen att döma ska de ha en absolut toppchans till det också.

Mållös första halva

Fokus blir på den första halvleken och målmarknaden. Ser stort värde i underspelen där – och för den delen målspelen i allmänhet, för den som vill vara mer på den säkra sidan.

Med Röda Stjärnan på planen blir det sällan speciellt underhållande. Deras försvarsspel är hårt prioriterat, inte minst i matcher mot lite tuffare motstånd, och där faller det oftast ut väl. Mindre lyckosamma är de däremot framåt i banan.

Som den rentav bättre och mer bollskickliga parten ska Salzburg styra och ställa på banan, men som bortalag måste också respekt visas. Matchen behöver per automatik inte vinnas för att utsikterna för avancemang ska se ljusa ut.

Varför vi blickar mer åt den första halvleken än matchen generellt är för att ett eventuellt likaresultat en bit in i det hela skulle kunna innebära att Röda Stjärnan känner press att kliva på framåt och att det hela således skulle kunna öppnas upp.

Under 0,5 mål i halvtid spelas till 2,60 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, tisdag 21/8

Speltips: Under 0,5 mål (första halvlek)

Odds: 2,60

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier