24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Roma – Liverpool 2 maj

Champions League-returen mellan AS Roma och Liverpool FC är på något vis fortfarande i viss mån spännande, men det mesta tyder ändå på att italienarna inte kommer räcka till när uppförsbacken är så pass brant. Speltips – till trippla insatsen!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

5-0. Fem mål mot noll. Fram till det var tio minuter kvar på klockan i det inledande mötet, utspelat på Anfield, hade Liverpool mer eller mindre redan knutit ihop säcken, men lite typiskt dem tappades stilen framåt slutet – ojämnheten är fortfarande ett problem, om än inte lika stort nuförtiden – och till slut skrevs vinstsiffrorna ”bara” 5-2.

Det som också stärker känslan över att det inte är helt kört är att Roma, som bekant, stod för en makalös retur mot Barcelona i turneringens kvartsfinal. Bortamötet förlorades med 1-4, hemmamötet vanns med 3-0 och således var man vidare på flest bortamål där. En närmast omöjlig vändning.

Nu är siffrorna lika stora som då, men med fler bortamål och mot ett, på pappret, mer sårbart motstånd – även om Liverpool varit fantastiska på sistone. Dalarna är dessvärre rätt djupa, i och mellan matcherna. På höjderna? Då kan de slå exakt vem som helst, som om 5-1 över 180 minuter mot Manchester City i kvarten inte understryker det.

Sätter in dolkstöten i andra

Hur ska man inte kunna tänka tillbaka på Romas retur mot Barcelona? Som nämnt: tre mål hämtades in och man var vidare. En storskalp utan dess like. Hoppet är förstås inte sinat på Stadio Olimpico nu heller.

Men risken är stor att det landar i besvikelse. Det är trots allt en uppförsbacke om tre mål, mot ett fantastiskt formstarkt Liverpool.

Det vi tänker är att det skulle kunna vara lite match av det hela, kanske till och med att Roma har 1-0 eller liknande siffror i halvtid, men att Liverpool, så starka de är på att ställa om, kliver fram och sätter in dolkstöten.

Därför: vinner de andra halvlek?

Liverpool att vinna andra halvlek finns att spela till strax under dubbelt betalt, 2,95, hos LeoVegas. Det köper vi direkt.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, onsdag 2/5

Speltips: Liverpool vinner andra halvlek

Odds: 2,95

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier