23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Ryssland – Egypten 20 juni

Ännu en fullspäckad VM-dag, och som vi njuter! Nästa spelobjekt hämtas från kvällsmötet mellan värdnationen Ryssland och Egypten, där det är som bäddat för ett specialspel – till hela 5,75 x insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ryssland har hittills stått för VM:s största kross – utan att någon annan ens varit i närheten. Mästerskapets stora premiär landade i en 5-0-kross inför hemmapubliken och nu är pressen allt mindre på ett lag som tidigare varit ifrågasatt.

Å andra sidan kan man undra hur stor vikt man ska lägga vid den insatsen. Saudiarabien var allt annat än imponerande och visade upp enorma brister i deras spel, hamnade alldeles för lågt i positionerna och var ofta på hälarna. Däremot kan, såklart, en vinst med fem mål mot noll inte snackas bort… Hatten av för Ryssland.

Även Egypten hade problem inför mästerskapet, med uteblivna resultat i träningsmatcherna och en storstjärna i Mohamed Salah som varit skadad sedan CL-finalen.

Och i premiären mot Uruguay blev det en förlust, via 0-1 och ett mål som släpptes in i den 89:e minuten. Man stod för en solid kämpainsats, men siffrorna hade mycket väl kunnat bli större sett till hur chanserna fördelades.  Salah fanns på bänken hela matchen. Nu väntas han vara redo för spel. Stort plus.

Salah spräcker nollan

Det finns en herrans massa spel att kunna vraka i: plusspel på Egypten, eller kanske till och med ett rakt. Gemensamma faktorn: att Egyptens chanser underskattas. Känslan är att Ryssland hypats upp lite oförtjänt mycket efter premiären.

Här måste Egypten ut och sätta ton. Matchens måste mer eller mindre vinnas för att hoppet om slutspel ska leva vidare. Gillar också deras chanser nu när Mohamed Salah finns med.

Kollektivt är Egypten helt okej, varken mer eller mindre. Då är en spelare som Salah – en av världens bästa just nu – den som ska bryta mönster och ställa frågor till motståndarförsvaren; göra poäng, helt enkelt.

Eftersom han missade premiären kan vi räkna med en Salah som är extremt peppad för den här uppgiften.

Första målet i matchen: Mohamed Salah spelas till 5,75 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, tisdag 19/6

Speltips: Första målet i matchen: Mohamed Salah

Odds: 5,75

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier