23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Ryssland – Frankrike 27 mars

Ett revanschlystet Ryssland vill visa framfötterna inför hemmapubliken i Sankt Petersburg och vi värderar verkligen inte dem utan chans i tisdagsmatchen mot Frankrike. Speltipset – en 6,25-oddsare!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Med mindre än tre månader kvar till sommarens världsmästerskap brådskar det att få pusselbitarna på rätt plats. Värdnationen, just Ryssland, känner sannolikt lite extra stor press efter förra veckans debacle mot Brasilien, där det skrevs 0-3 på tavlan.

Även ”Les Bleus” har förhoppningen att stå för en betydligt bättre prestation än den mot Colombia senast, där man på hemmaplan tappade 2-0 till 2-3. En vänskapsmatch är bara en vänskapsmatch, så är det, men en hårdsmälta som den kan inte annat än oroa.

Summa summarum: vi har två lag som verkligen vill visa framfötterna och spelare i dessa som vill stärka deras position i respektive spelartrupp och bli en del av den tänkta startelvan i VM-premiärerna.

Med de namn som finns i Frankrike kan man omöjligen undgå att de är en av de främsta favoriterna inför VM. Stjärnor som Antonio Griezmann, Kylian Mbappé, Paul Pogba och N’Golo, med flera, bär ett stort ansvar för att få ”Les Bleus” att skörda framgångar.

Högoddsaren – värd en skojpeng

Spelare för spelare är Frankrike ett flertal klasser bättre än Ryssland och de rådande skillnaderna avslöjas inte minst på oddsfronten, där ryssarna, trots att de är stärkta av att spela på hemmaplan, är utställda som enorma underdogs.

Och principiellt ställer vi oss inte heller emot det – att Frankrike får axla ett stort favoritskap. Att det ska vara såhär stort däremot, det ställer vi oss emot.

Matcher i vänskapens namn är alltid mer ovissa än tävlingsmatcher med främst tre faktorer att ta hänsyn till: rotation, byten och motivation. Det är långtifrån livsviktigt att vinna matcher som denna, även om det kan stärka upp en spelargrupp.

Ryssland kom inte upp i närheten av önskad nivå mot Brasilien senast och föll med 0-3. Här får de ännu en chans att sätta lite respekt hos mästerskapets kommande motståndare – mot en världsnation som Frankrike.

Starka insatser i matcher av samma karaktär som denna har Ryssland också färskt i minnet. Innan matchen mot Brasilien spelade de exempelvis 3-3 mot Spanien och visade där att de inte är alls oävna – på hemmaplan…

Raka ettan är värd en skojpeng till 6,25 gånger fläsket hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 500 kronor att spela för, med 500 kr insatta!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:00, tisdag 27/3

Speltips: Ryssland vinner, rak etta

Odds: 6,25

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier