23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Ryssland – Saudiarabien 14 juni

Det bästa speltipset inför VM-premiären mellan Ryssland och Saudiarabien levererar vi på Superspelen! Dessutom är det ett rejält pangodds som dukas ut. Missa inte det!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Värdnationen i sommarens världsmästerskap, Ryssland, premiärspelar – och det mot ett Saudiarabien som senast var i VM 2006.

En bättre passande lott kunde de knappast få, ryssarna. I en premiär, särskilt när de haft vissa problem inför mästerskapet, med flera undermåliga insatser och resultat, kan det behövas en match för att få proppen att åka ur. Lossa på knutarna. Slippa den värsta pressen.

Saudiarabien saknar helt och hållet världsnamn och att lyckas så pass väl i det asiatiska VM-kvalet ska de vara mycket stolta över. Bara att komma hit är en stor vinst. Skulle de lyckas undvika förlora åtminstone en match i gruppspelet vore stort.

Först är det den här matchen, därefter väntar Uruguay och till sist Egypten. Långtifrån den tuffaste gruppen, men på den här scenen finns det få lättviktare. Ingendera av motstånden kan tituleras som sådana.

Ryssland kommer, som värd för mästerskapet, vara mycket intressanta att följa. Det finns få spelare av stjärnstatus – om ens någon – men den ryska klubbfotbollen är verkligen inte att underskatta heller.

Det som oroar för rysk del? Att de spelat sju raka matcher, alla i vänskapens tecken, utan att ha vunnit. Sist – ett 1-1-kryss hemma mot Turkiet.

Hård press på domarteamet

Ett brutalt hemmastöd. Extrem press på domaren. Och som alltid har värdnationer vissa fördelar på domarfronten. Annorlunda kommer det sannerligen inte vara i Ryssland. Detta kan inte bortses från.

Och här kommer Saudiarabien droppa djupt ner i positionerna, talar allt för. Om man hamnar i famnen på målvakten, innebär det fler sekvenser i straffområdet och således större risker för ödesdigra snedsteg.

Vi ska även påminnas om att Ryssland är något svajiga och kan bli störda när Saudiarabien ställer om.

Allt detta bäddar för ett specialspel – 3,50 gånger pengarna på att det blir en straff i matchen. Betser är platsen.

  Rygga spelet hos Betser – Få en omsättningsfri bonus om 100 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, torsdag 14/6

Speltips: Straff i matchen – ja

Odds: 3,50

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier