24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Ryssland – Sverige 11 oktober

Pressen är stor på Sverige inför den andra matchen i nya UEFA Nations League, men hur stora ska chanserna vara borta mot Ryssland? Inte överdrivet stora, tänker vi. Detta bäddar för en smaskig 3,55-oddsare…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

2-0 blev till 2-1 och under slutminuterna såväl 2-2 som 2-3. Sverige är under stor press efter premiärförlusten hemma mot Turkiet i UEFA Nations League. Att undvika en förlust här i bortamötet med Ryssland är av absolut största betydelse. En förlust – och det är tack och adjö?

Tappet mot turkarna var en stor käftsmäll och den positiva jargonen från sommarens världsmästerskap är närmast poff-väck. Kan man få en vitamininjektion eller rena motsatsen av den här bataljen?

Rena motsatsen råder för Ryssland, som även de var ett utropstecken i VM, som bekant spelades på hemmaplan. Därefter har de bara kört vidare i 180; Nations League-premiären borta mot Turkiet vann de med två mål mot ett, för att krossa Tjeckien i en vänskapsmatch därefter. 5-1 på tavlan. Toppform?

Ryssland – mål i båda halvlekar

Det är med helt olika känslor och form som Ryssland och Sverige tar sig an den här matchen och, dessvärre ska nämnas, vi ser de svenska chanserna som förhållandevis små i relation till oddsen.

Den del i spelet som Ryssland fått extrem fart i är – offensiven. Två strutar mot Turkiet. Fem – 5! – mot Tjeckien. Dessutom en hel del mål i VM. Gillar starkt vad de visat upp och i denna medvind kan de såra ett småomskakat svenskt landslag på djupet.

Allt föll samman för Sverige mot Turkiet och vi ser stora brister i laget. Om ryssarna skulle få in en hyfsat tidig balja, är vi inte främmande till att det hela skulle kunna falla samman; att målen sedermera kommer på löpande band och att det blir att resa hem med svansen mellan benen.

Ryssland mål i båda halvlekar spelas till 3,55 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:45, torsdag 11/10

Speltips: Ryssland mål i båda halvlekar

Odds: 3,55

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier