24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Sheffield Wednesday – Middlesbrough 19 oktober

Ett rakt skrällspel faller valet på inför fredagens möte mellan Sheffield Wednesday FC och Middlesbrough FC i Championship – och det till oddset 3,45.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Landslagsuppehåll i all ära, men nu är det på tiden för de europeiska klubblagsligorna att dra igång på nytt. Här blickar vi mot klassiska Championship, där Sheffield Wednesday och Middlesbrough avverkar fredagens enda match före en fullspäckad helg.

Och det är med fin spelform som vi tar oss an matchen. Gårdagens raka kryss mellan Sverige och Slovakien prickade in alldeles utmärkt och vi hoppas fortsätta hjälpa er att tälja värde och fylla plånböckerna.

Det handlar om ett toppmöte. Wednesday återfinns på sjätteplatsen i Championship med fem vunna, fyra kryss och tre förluster i upptakten av serien medan Middlesbrough i sin tur är två hack ovanför dem; tre pinnar.

Det uppseendeväckande med ”Boro” är hur fantastiskt solitt försvarsspelet varit, bortsett från i matchen precis före uppehållet där det blev en oväntad 0-2-förlust när Nottingham Forest kom på besök till Riverside Stadium. Men trots allt: 12 matcher och sex insläppta mål! Det är suverän statistik.

Mer fart och fläkt, öppet och underhållande, har det varit i Sheffield Wednesdays matcher. De tenderar att vara smått ojämna i prestationerna, från match till match och i matcherna. 19 mål framåt och 18 bakåt är statistiken.

Vettig skrälletta

Ett uppehåll har varit och Middlesbrough således fått tid att slicka såren sedan käftsmällen senast, men å andra sidan; den matchen spelades bara för en och en halv vecka sedan. Man fick inte till mycket alls.

Sheffield Wednesday kanske inte är det mest pålitliga av lag i Championship, men har ändock kvalitéer och hittas det facto bara en trea bakom just ”Boro”. Av de fyra senaste matcherna har två summerats i vinster och två i kryss. Uppåtpekande formkurva.

Med hemmaplansfördelen är det svårt att se Middlesbrough som så kraftiga favoriter som spelbolagen vill få dem till. Den raka ettan spelas därför till 3,45 gånger fläsket hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kr!
Spelstopp: 20:45, fredag 19/10

Speltips: Sheffield Wednesday vinner, rak etta

Odds: 3,45

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier