24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Southampton – Leicester 25 augusti

Ett makabert överodds är identifierat inför lördagens Premier League-batalj, klassisk avsparkstid, 16:00, mellan Southampton och Leicester City. Har vi ett bud på skräll, månne?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Dagens hetaste match? Icke! Men det kan mycket väl vara den match där oddssättarna hamnat som snedast, varför stora värdeluckor är identifierade. Det måste såklart utnyttjas – och det direkt!

Mer och mer talar för att Southampton kommer cementeras fast i botten av Premier League, åtminstone en bit ner på den undre tabellhalvan. Undertecknad har redan höjt upp ett varningens tecken för att de kan komma att bli ett av årets stora fiaskon. Efter årets två inledande matcher finns det inte ett knyst som talar emot det.

Mer specifikt: premiären hemma mot Burnley slutade 0-0 – en match präglad av rejäl uddlösthet, från båda håll. När man besökte Everton förra veckan slutade det i en uddamålsförlust. Långtifrån katastrofalt, men ur spelet finns det fortfarande inte mycket positivt att hämta.

Leicester ska snarare inte underskattas. Gillar deras spelarmaterial och seriestarten har lämnat positiv eftersmak och med önskan om ännu mer. Mot Manchester United stretade man emot väl och kunde mycket väl kammat hem någonting av värde från Old Trafford. Dock: en 1-2-förlust. Revansch fick de direkt, via en stabil 2-0-vinst över Wolverhampton.

Oddssättarna ute på tunn is

Oddssättarna, här är ni ute på tunn is…

Leicester City är ett klart mer komplett fotbollslag än just Southampton, har inlett klart bättre än Southampton och bör således ses med toppchans på att kamma hem hela potten. Med hemma-/ bortafaktorn inräknad – nästan fifty-fifty? Lite däråt lutar vi.

Här presenteras 1X2-marknaden i 2,45-3,30-3,20 och det är svårt att förstå varför det skulle avspegla verkligheten. Spelvärdet är tveklöst på de senare tecknen, krysset och tvåan. Båda spelen – eller varför inte ett plushandikapp på Leicester? – skulle kunna synas med gott samvete.

Vi plockar ut tvåan till 3,20 gånger såsen hos Bethard, som dessutom erbjuder er läsare hos oss en unik välkomstbonus.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% extra upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 25/8

Speltips: Leicester vinner, rak tvåa

Odds: 3,20

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier