23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Spanien – Marocko 25 juni

Spanien slåss för att bli åttondelsfinalklara. Marocko bara för att behålla deras heder. Inför kvällens match är favoritskapet lätt applicerat på ena sidan, men vi undrar om de inte kan få möta en del problem på vägen mot de tre pinnarna?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En mycket bra insats, men ”bara” 3-3 på tavlan mot Portugal i VM-premiären och nu senast en knapp 1-0-vinst över Iran. Grupp B har utvecklats till att bli fantastiskt spännande inför kvällens matcher, de sista innan åttondelsfinalerna.

Mellan dem och Portugal är det helt jämnt strå: fyra poäng inkasserade och 4-3 i målskillnad och pinnen bakom dem hittas Iran efter att ha vunnit över just Marocko och förlorat mot Portugal: 1-0 och 0-1.

Getingbo, med andra ord. Här är i alla fall en av storfavoriterna från gruppen, Spanien och Portugal, i fara. Mest spännande ser kanske, på förhand, det parallella mötet med detta ut – men det är här som det större spelvärdet, i skrällform, hämtas hem.

För den intresserade visas matchen på SVT24, SVT Play eller C More Play med start 20:00. Här är det bara att sätta på dubbla bildenheter.

HT/FT-spel

Att Spanien borde vinna det här råder inte minsta tvekan om. Först och främst är de klasserna bättre än Marocko och dessutom har de allt att spela för, medan de sistnämnda enbart ska försvara deras heder. Räcker det för att hitta tändvätskan?

Vi är trots allt faktiskt inne på att Marocko kan ställa till med problem för Spanien. De har i spelet varit mycket bättre än den nolla i poängkolumnen indikerar på; förtjänade alla poäng mot Iran och kunde lika väl ha skrällt mot Portugal. Små marginal som spelar in. Främst har det handlat om den offensiva ineffektiviteten.

Det skulle förvåna om Marocko inte klev in fullt ut här. Att spela VM-fotboll är hedersamt alldeles oavsett – och spelet har, som nämnt, sett bra ut.

Men när vi närmar oss slutet av matchen borde ändå Spanien ha löst det här, eller hur?

Att vi har oavgjort i halvtid och en spansk vinst efter fulltid, X/1 (HT/FT), betalar 4,40 gånger pengarna hos LeoVegas och det är värt en skojpeng.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% bonus upp till 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, måndag 25/6

Speltips: X/1 (halvtid/fulltid)

Odds: 4,40

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier