24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Sporting CP – Atlético Madrid 12 april

Ett äkta superspel är presenterat – och det inför mötet mellan Sporting CP samt Atlético Madrid. Speltipset är hämtat från den asiatiska handikappmarknaden och betalar oss 3,60 gånger pengarna.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

I och med att Sporting CP ”bara” jagar ur tvåmålsunderläge, från 0-2 i bortamötet, ska de förstås inte räknas bort helt och hållet. Vid flera tillfällen i årets Europacuper har vi fått se prov på massiva skrällar. Ja, ni minns ju såklart hur Roma vände 1-4 till att vinna mot Barcelona i Champions League?

Däremot ska det inte heller sopas under mattan med att chansen är närmast icke-existerande. Atlético Madrid är ett så pass mycket skickligare fotbollslag än just Sporting CP – den portugisiska mot den spanska toppen – att de inte ska ställas inför särskilda bekymmer, inte heller på bortaplan.

Det inledande mötet utvecklades som det väntades: där Sporting förvisso hade en hel del boll, men Atlético Madrid ändå var de som satte tonen; höll ihop det stabilt bakåt och sårade motståndarna hårt vid flera tillfällen. 1-0 kom redan i den första minuten och 2-0 minuterna före halvtidspausen. Målskyttar – Koke och Antoine Griezmann.

Vinner bekvämt – på nytt

Vi väntar oss en i mångt och mycket liknande matchbild som i match nummer ett, om än med ett ännu mer framåtlutat Sporting och ett Atlético Madrid som kan krypa ihop och trycka på framåt när ytorna öppnas upp.

Att ställas mot Atlético Madrid när man jagar i så pass brant uppförsbacke, det är en ren och skär mardröm. Spanjorerna är extremt konsekventa i deras spel, har en löjligt organiserad defensiv och är dessutom ett av världens mest omställningsstarka fotbollslag.

Och när – om – 0-1 väl kommer, då kan det mycket väl rinna på i takt med att först desperationen tilltar och sedermera hopplösheten.

Siffrorna kan skjuta rakt upp i höjden och att Atlético Madrid vinner det här bekvämt ser vi stor sannolikhet för.

Speltipset? Atlético Madrid -1,5 mål (asian handicap) – spelet sitter om de vinner med minst två baljors marginal – till 3,60 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:05, torsdag 12/4

Speltips: Atlético Madrid -1,5 mål (asian handicap)

Odds: 3,60

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier