3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Sporting Gijón – Real Valladolid 10 juni

Två klubbar och endast en plats till playoffinalen mot spanska Primera División. Blir det Sporting Gijón eller Real Valladolid som plockar den? Inför returmötet är det fördel de senare nämnda och vi hoppas att de kan förvalta våran insats väl.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Här på Superspelen har vi nu prickat två raka speltips, till oddsen 3,30 och 3,25. Observera att det här speltipset är skrivet och publicerat före lördagens match mellan Sverige och Peru, som vi har ett speltips inför.

Fyra klubbar är det som slåss om en plats till det spanska finrummet, via playoff. Här handlar det om semifinalen mellan Sporting Gijón och Real Valladolid.

Från möte ett leder Valladolid med siffrorna 3-1, efter en fantastiskt utförd första halvlek, och har med det en klar fördel inför returen – men som vi vet kan det vända fort i fotbollens värld, särskilt när det handlar om två så pass jämna lag.

Sätter spiken i kistan

Det vi motsätter oss inför returen är att Sporting Gijón, över de 90 minuterna, är klara favoriter – och det öppnar i sin tur upp för en skrällposition till rejält överdrivna odds.

Real Valladolid var den klart bättre parten i det första mötet, vilket resultatet, 3-1, understryker. Mental fördel, liksom rakt på pappret.

Nu när Sporting Gijón måste pusha på framåt och offra ytor bakåt som ett symptom på det är det inte omöjligt att bortalaget sätter spiken i kistan. Om vi exempelvis har oavgjort, eller uddamålsledning för Gijón, senare i matchen, måste de fortsätta kliva på framåt – och då kan käftsmällen komma.

4,70 gånger pengarna för den raka tvåan får vi inför returen. Ett hiskeligt högt odds som måste testas.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:30, söndag 10/6

Speltips: Real Valladolid vinner, rak tvåa

Odds: 4,70

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier