28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Stoke – Everton 17 mars

Lördagens första speltips hämtas från Bet365 Stadium, där Stoke City står för värdskapet mot Everton FC – och vi tänker oss en ren desperationsvinst för ”The Potters” som tänkbar, men med förtroendet lämnat i deras händer i lite speciell form: en 5,80-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Klassisk avsparkstid, 16:00, är det avspark i Stoke-on-Trent och det är för Stoke City en, som alltid, mycket betydelsefull match nere i bottenskiktet av Premier League-tabellen.

Med 30 matcher spelade, detsamma för alla i serien, är Stoke nästjumbo och därmed på en av de tre platser som innebär att man flyttas ner i Championship. Men racet är långtifrån kört! Så lite som en pinne har de till Southampton precis ovanför strecket och de fem ovanför i tabellen är inom en radie på just fem ynka poäng.

Med titelracet helt avgjort – det är bottenstriden som är av det största intresset inför slutspurten av årets Premier League. Löjligt tätt och det kan sluta nästan lite hur som helst. Enda som känns – nästan – totalt borta är jumbon West Bromwich, som halkat efter rejält.

Everton är upp och ner, ner och upp – i prestationer liksom resultat. På sistone är det bortaspelet som ställt till det, medan hemmaditot stärkt dem. Laget har fortfarande som mål att nå ut i Europa och chansen finns där, men då måste de positiva resultaten pricka in mer kontinuerligt den närmsta tiden.

Spelvärda favoriter – men inleder trögt?

Sist Stoke fick smaka på segerns sötma var för nästan två månder och exakt sju matcher sedan. Det håller förstås inte när man är mitt i jakten på ett nytt kontrakt. I slutändan är det resultaten som räknas.

Däremot syns alltför positiva tendenser till hos ”The Potters”. Enbart två av dessa matcher har torskats och ena var nu senast, med 0-2 mot suveräna Manchester City. Insatsen var det inte alls fel på och innan dess löstes två fina bortakryss mot Southampton respektive Leicester.

Och nu ser de väl chansen att komma tillbaka på vinnarspåret, Stoke?

Everton är absolut inte någon lättviktare till motstånd, men de är absolut inte i toppslag och har faktiskt förlorat hela sex bortamatcher efter varandra, vilket är den tydliga orsaken till varför man inte lyckats lyfta i tabellen.

Med ett hungrigt och desperat Stoke som hemmalag ser vi dem som betydande favoriter såhär inför matchen, men det kan dröja innan det lossnar. Sviterna från den här mardrömsperioden har givetvis satt sina spår… Svårt att helt och hållet spela ut?

Oavgjort i halvtid och Stokevinst efter fulltid? X/1 (HT/FT) handplockar vi till 5,80 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 17/3

Speltips: X/1 (halvtid/fulltid)

Odds: 5,80

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier