28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Sverige – Danmark 2 juni

Sverige mot Danmark! Ett nordiskt derby! Genrep inför VM 2018! Det här är en höjdarmatch vi bjuds på, milt uttryckt. För att sätta lite extra piff på det hela får ni en mycket fin 4,80-oddsare levererad från oss.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ojojoj, snart är det dags! Men innan dess: två matcher för svensk del, här mot Danmark och därefter mot Peru.

Men nu tittar vi istället närmare på vad som händer nu. Danmark, som också ska spela VM och kanske även är att betrakta som snäppet vassare, står för motståndet på Nationalarenan i Solna.

Senast i januariturnén månad möttes Sverige och Danmark, om än med helt annorlunda lag, när det roterades hejvilt överallt. Svårt att säga någonting om den matchen därför. Oavsett vad vann Sverige då med ett mål mot noll.

Det som nu är lite oroväckande för Sverige är att de två senaste matcherna, sådana där man varit förberedelserna inför VM, förlorats – mot Chile och Rumänien. Insatserna var dock helt skilda, mot de förstnämnda en mycket fin sådan och mot de sistnämnda en klart sämre.

Danmark spelade senast mållöst, 0-0, mot Chile och vann innan dess med knappa 1-0 över Panama.

På oddsfronten inför den här matchen är Sverige favoriter, vilket vi värderar vara helt rättvisande. Det kanske är så att Danmark har ett något vassare material och mer spets på enskilda positioner, men Sverige står starkt tillsammans, som lag. Hemmaplansfördelen på det och det skulle kunna vara motiverat att spela på dem.

Målskytt – till 4,80

Här vill vi dock höja nivån något och då lockar ett annat spel desto mer, än exempelvis den raka ettan eller diverse handikappspel.

Och det är målskyttespelet på en viss Emil Forsberg. Den främste stjärnan i detta Sverige. Hans säsong i Bundesliga, för RB Leipzig, har inte varit i närheten av lika bra som fjolårets – men klassen finns fortfarande där. Han är nu aktuell för spel på lite större scener, bland annat påstås Arsenal jaga honom.

I landslaget är Forsberg den som ska visa vägen och under veckan rapporteras han ha sett riktigt pigg ut. Kan absolut kliva fram redan nu.

Under kvalspelet smällde Emil Forsberg in fyra baljor på 12 matcher. Målskytt även här?

Spelet betalar hela 4,80 x såsen hos Unibet. Det tas.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:15, lördag 2/6

Speltips: Emil Forsberg målskytt ”anytime”

Odds: 4,80

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier