24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Sverige – England 7 juli

KVARTSFINAL! Vem kunde tro att Sverige skulle komma så långt i VM 2018? Nästa hinder att passeras står England för. Från matchen levereras en 3,40-oddsare till speltips.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gruppspelet toppades. Schweiz skickades ut ur åttondelsfinalen. Sverige skriver historia! Vilken sommar de bjudit oss på! Det är fotbollsyra i hela landet!

Frågan är om det finns mer att hämta ur Sverige, som lyckas tysta kritiker efter kritiker. Janne Andersson har en stor del i det hela, på sättet som han fått ihop hela truppen. Kollektivet för jag:et. Alltid stenhårt arbete. Uppoffrande spel.

Inte sedan sommaren 94 – det klassiska bronsåret – har Sverige nått till kvartsfinal i ett världsmästerskap och med tanke på vilket material man har, är det en enorm bedrift. De stora namnen saknas – ändå levererar man. Anmärkningsvärt är det också att det blivit såhär bra fastän det främsta namnet i Emil Forsberg inte visat sin bästa sida.

Just Forsberg var dock den som stod för matchens enda mål mot Schweiz – ett skott utifrån, via en försvarsfot.

England – ett land som alltid tycks svika på de stora scenerna, världsmästerskapen och de europeiska mästerskapen. Nu är de dock framme vid kvartsfinal och är väl här storfavoriter. Kan det bli en efterlängtad medalj för engelsmännen? Det hoppas i alla fall Sverige kunna sätta stopp för.

Uppgiften: hålla tätt

Man kan enkelt argumentera för att Sverige egentligen saknas spelarmaterialet för att utmana om medaljerna i ett världsmästerskap. Egentligen ska fallet vara sådant.

Men – hur ska man inte kunna drömma om det nu? Det är bara att se på motstånden som Janne Anderssons Sverige passerat: Frankrike, Italien, Mexiko och nu senast Schweiz, bland andra. Det är alla sådana som kan jämföras med just England ur kvalitetssynpunkt.

Nu kommer det handla om att sätta försvarsspelet, vilket varit närmast prickfritt under mästerskapet. Någon öppen match väntar vi oss därför inte. Tät och jämn? Ja!

Det raka krysset, ordinarie tid, spelas till 3,40 gånger smeten hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% bonus, upp till 500 kr!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 7/7

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,40

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier