24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Sverige – Peru 9 juni

Spelsuccén fortsätter hos oss på Superspelen och nu testas lyckan med ett speltips till över trippla insatsen inför matchen mellan Sverige och Peru, som båda medverkar i det kommande mästerskapet.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Två raka speltips har suttit här på sajten, till oddsen 3,30 respektive 3,25, och vi hoppas kunna fortsätta leverera er pricksäkra och värdefyllda högoddsare. Varför inte redan här?

Vi väntar med största möjliga spänning på Sveriges VM-premiär mot Sydkorea, men innan dess ska formen försöka hittas – och det här är den sista av matcher dessförinnan. Skulle sitta oerhört bra med en bra insats liksom ett starkt resultat.

Det Sverige visade upp mot Danmark var väl knappast katastrofalt – såklart inte när siffrorna skrevs 0-0 – men mer ska finnas att hämta. Det skapades oroväckande lite framåt. Landslagssamlingen innan, för runt tre månader sedan, landade dessutom i två förluster – mot Rumänien samt Chile. Formen i fara?

En av de främsta nycklarna, kanske den främsta, blir att få ut maximalt av Emil Forsberg, som skapat eko runtom i fotbolls-Europa de senaste åren. Ryktena runt honom är många och klubbarna som drar i honom desamma. Ett lyckat mästerskap skulle stärka assistkungens aktier än mer.

Klar värdetvåa

Det är klart befogat att känna oro å Sveriges vägnar inför VM. Undertecknad är en av de som gör det. Lite upplagt för flopp? Det kanske vore att ta i, men varningssignalerna finns där. Kommer krävas extremt mycket för att mäta krafterna med Tyskland, Mexiko och Sydkorea.

Utifrån vad som visats upp efter kvalspelet känner vi oss förvånade över att Sverige är presenterade som hyfsat klara favoriter. Visst är det missvisande?

Här ska det istället ses som helt öppet, är känslan – trots den svenska hemmaplansfördelen. Peru är långtifrån någon lättviktare, är formstarka och har ett spännande lag.

Sammanlagt har Peru vunnit fem raka matcher, däribland över Kroatien och Island, samt inte förlorat på 14 stycken. God känsla såväl inför matchen som VM.

Den raka tvåan synas till 3,05 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kronor!!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:15, lördag 9/6

Speltips: Peru vinner, rak tvåa

Odds: 3,05

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier