23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Sverige – Ryssland 20 november

Vi har svårt att köpa det enorma favoritskapet som Sverige får axla mot Ryssland i den så betydelsefulla UEFA Nations League-matchen – och tar, dessvärre, sida för ryssarna till fantastiskt fint betalt.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är enkelt: Sverige måste vinna – om de ska bli etta och avancera i UEFA Nations League-stegen. Annars är det just Ryssland som tar förstaplatsen och får fira på Friends Arena.

Skönaste för svensk del är åtminstone att jumboplatsen med all säkerhet undvikits till följd av förra veckans bortavinst över Turkiet – en match som det visades prov på solitt försvarsspel i och där Andreas Granqvist skickade in matchens enda mål från straffpunkten cirka 20 minuter från slutet.

En bedrift? Ja, absolut! Men vi ska också veta att Ryssland är vassare än Turkiet och det facto vunnit över dem vid båda tillfällen i turneringen. Enda tappet kom i hemmamötet mot Sverige, vilket slutade mållöst. Tajt match och det kan mycket väl vara att vänta denna afton.

Ryssland kommer i deras tur från en 0-3-förlust borta mot Tyskland, i en vänskapsmatch. Inte vad som önskades som uppladdning, såklart, men inte ska man måla fan på väggen. Roterades hejvilt och vänskapsmatcher är alltid av speciell karaktär. Dessutom ett klart bättre motstånd än vad Sverige är.

Ryssland får – dessvärre – förtroendet

På hemmaplan köper vi Sverige som favoriter, men det ska fortfarande ses som öppet. Ryssland har vissa skadebekymmer och det påverkar också. Glömmas bort ska emellertid inte att Sverige saknar Emil Forsberg och har Victor Lindelöf tveksamma. De två starkast lysande stjärnorna i landet.

Här är den raka ettan nere under dubbla insatsen och det är helt löjligt baserat på spelarmaterialen emot varandra och vilken lyckad andra halva av 2018 som Ryssland haft, med ett fint hemma-VM och upprepande starka prestationer i Nations League.

Har vi lika på tavlan framåt slutet kan Sverige behöva gambla något, vilket kan öppna för Ryssland att sätta spiken i kistan. 0-1?

Den raka tvåan spelas till 4.50 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 20/11

Speltips: Ryssland vinner, rak tvåa

Odds: 4,50

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier