23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Sverige – Schweiz 3 juli

NU GÄLLER DET! Sverige mot Schweiz i åttondelsfinal, VM 2018. Fortsätter landslaget fortsätta förgylla den svenska sommaren? Det skulle inte förvåna oss det minsta, varpå ett spel till över trippla insatsen synas.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

16:00. Hela svenska folket, på arbetsplatser och sofforna. Sverige håller på att skriva historia; är nu en match från kvartsfinal i det stundande världsmästerskapet. Vem kunde tro att det skulle bli såhär bra?

Visst, kvalspelet lovade mycket. Playoffet mot Italien, 1-0 över 180 minuter, ännu mer. Men att det skulle räcka till slutspelsfasen, åttondelsfinal och nu kanske ännu längre, är extremt stort.

Hittills har det blivit två vinster och en förlust. Sydkorea och Mexiko städades av medan Tyskland, som ändå åkte ur, blev ett nummer för stora i den matchen. Storskalpen var, utan tvekan, mot Mexiko när avancemanget säkrades – en makalös 3-0-vinst. Galet!

Försöka sätta stopp för Sveriges framfart ska alltså Schweiz – i en match som de flesta är överens har all potential att bli en tajt historia, som skulle kunna sluta lite hur som helst. Vissa skillnader kanske råder, om vi jämför spelarmaterialet, position för position, men Sverige har verkligen fått ihop det på ett fantastiskt vis.

Stark etta

Matchen är extremt oviss, men med tanke på vad Sverige levererat under de senaste årens tid, under Janne Anderssons ledarskap, ska de ses med toppchans. Absolut toppchans.

Schweiz har också stått upp starkt och då sticker premiären mot Brasilien, 1-1, ut lite extra. Gruppspelet avslutades dock lite sisådär, med ett 2-2-kryss mot Costa Rica. Där och då snurrade maskineriet inte på alls som önskat.

Här har Schweiz också Stephan Lichtsteiner och Fabian Schär avstängda. Det är ytterligare en faktor som talar till Sveriges favör.

Allt över trippla insatsen för den raka ettan, Sverige att vinna, lockar och nu erbjuder Expekt hela 3,15x för spelet. Det är helt klart värt att syna.

Och visst är det fantastiskt att kunna spela med såväl hjärta som huvud?

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, tisdag 3/7

Speltips: Sverige vinner, rak etta

Odds: 3,15

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier