23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Sverige – Turkiet 10 september

Så, hur blir det av UEFA Nations League? Sverige debuterar i den nya turneringen och det mot ett Turkiet vars form är något tveksam. Från matchen hämtas ett 1X2-tecken ut som speltips.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det har redan spelats en handfull matcher i Nations League, men inte fören nu premiärspelar Sverige – och det mot ett Turkiet som i deras tur redan avverkat en match. Var står man?

Sommarens VM var fantastiskt utfört av Sverige, som nådde till kvartsfinalen och nu siktar mot nya höjder. Stora skillnaden är att Ola Toivonen kastat in handduken för landslagsspel och att Emil Forsberg saknas här. Kaptenen Andreas Granqvist presenterar vi som tveksam för spel.

Turkiet spelade deras premiär hemma mot Ryssland förra veckan och förlorade då med 1-2 – en besvikelse, såklart. Det sätter dem i lite av en prekär situation och om det skulle bli en torsk på Friends Arena ser det mörkt ut. Brant uppförsbacke. Mycket brant.

För svensk del kommer man från en 0-2-förlust i en träningslandskamp borta mot Österrike, men det är en match som inte ens är värd att värdera och baka in i den här analysen. Startelvan var allt annat än ordinarie. B-betonat från start och en herrans massa byten. Mest för att hålla i tempot.

Rakt kryss

Turkiet tenderar att överskattas, det har vi understrukit förut. Ser inte dem som särskilt starka alls. Vissa spelare sticker ut i mängden, men normalt ska de inte vara bättre än Sverige.

Här är favoritskapet svenskt, stärkta av hemmaplan och VM-succén. Väloljat kollektiv. Starkt försvarsspel.

Problematiken här är att Ola Toivonen försvunnit, att Andreas Granqvist riskerar missa matchen och framförallt att Emil Forsberg inte finns med i truppen nu. Försvinner inte minst offensiv spets och det är inte vad Sverige behöver. Anfallsspelet har redan varit lite av ett problem.

Summa summarum: tätt? Ja!

Det raka krysset, att det slutar oavgjort, spelas till 3,35 gånger degen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% extra upp till 2 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:30, måndag 10/9

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,35

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier