23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Swansea – Southampton 8 maj

Rädslan att förlora – är den större än viljan att vinna? Det är vartåt vi lutar inför onsdagens ödesmatch mellan Swansea City och Southampton i Premier League. Det talar för ett visst spel med oddset 3,30.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Southampton, plats 17.
Swansea, plats 18.

Den första av dessa betyder nytt kontrakt i Premier League, den andra att man flyttas ner till Championship. Glappet mellan parterna är enbart med målskillnad, nu med två matcher kvar att spela. Snacka om ödesmatch!

En förlust vore helt förödande för båda parter, men hur ska man förhålla sig med risken att förlora kontra chansen att vinna?

I praktiken är det mycket svårt att bedöma, särskilt utifrån. Swansea har alltså klart sämre målskillnad – den kommer med andra ord inte hämtas in – men möter Stoke City i den avslutande matchen, dessutom på hemmaplan, och ska ses med bra chans där.

Southampton? Deras kontrakt är i praktiken säkrat om de vinner, men möter Manchester City när allt ska summeras. Med största sannolikhet blir det att inkassera noll där, varpå de kanske kan känna lite hårdare press.

Ser vi till formen är det fördel Southampton, som var på mållinjen att lösa tre pinnar borta mot Everton senast, men fick nöja sig med 1-1. Det följde upp en uddamålsseger över AFC Bournemouth. Swansea har inte vunnit på åtta raka, förlorat de tre senaste och heller inte målat i dessa.

Match präglad av hård kamp

Ett helt uddlöst Swansea, totalt ur form – men stärkta av hemmaplan. En match som borde bli präglad av fysiskt spel. Två lag som inte har råd att förlora – och som undertecknad tror vars rädsla är större att förlora än viljan att vinna. Vad bäddar detta för, om inte ett kryss?

Spelbolagen ligger relativt lika på 1X2-marknaden, utan större utstick, men Unibet har i alla fall placerat sig några snäpp högre än konkurrenterna och det uppskattar vi rejält.

Oddset för krysstecknet står i 3,30 och det innebär att vi ska ha minst 30% chans att det ska sitta för att hitta värde – och det ska det väl vara?

1-1 är mitt utgångstips, men vi nöjer oss alltså med det raka spelet istället för specifika resultatpositioner.

Alltså – krysset till oddset 3,30.

  Rygga spelet hos Unibet – Sätt in 500 och spela för 1 500 kronor!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 8/5

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,30

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier