24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Tottenham – Manchester City 14 april

Vi bjuder er på ännu ett lördagsspeltips från Premier League – från kvällsmatchen, med start 20:45, mellan Tottenham Hotspur och Manchester City. Oddset är i brutal överkant: 2,80 för vinnarspelet på… Vilka?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Lyx. Ren och skär lyx.

Det är en fantastisk kvällsmatch som ska utspelas i Premier Leagues toppskikt – mellan ett fasansfullt formstarkt Tottenham och ett Manchester City som å ena sidan är helt ur form och å andra sidan kan säkra titeln.

City har åkt på flera käftsmällar, mer bestämt tre stycken på raken, den senaste tiden: dubbla förluster mot Liverpool i Champions League-kvartsfinalen samt 2-3 i baken i derbyt mot Manchester United. Vad har hänt med det tidigare så suveräna och solida City?

För att säkra serietiteln krävs dock enbart en trea på de avslutande Premier League-matcherna, om ens det, för Manchester City. Klappat och klart sedan månader tillbaka, men det är klart att säsongen i stort överskuggas av debaclet i Champions League. Hård käftsmäll för klubben och tränaren Pep Guardiola.

Tottenham bara kör på. Det tog förvisso stopp i CL-åttondelsfinalen mot Juventus, men det har inte inneburit bittra miner – utan fyra raka vinster därefter, och alla har kommit på resande fot! Sticker ut mest gör segern mot i derbyt mot Chelsea på Stamford Bridge.

Stark etta

Säsongen är mer eller mindre död för Manchester City, som nu bara – också i teorin – ska säkra titeln. Det kan därmed kännas lite hopplöst att ta sig an den här fajten, så tätt inpå fiaskot mot Liverpool i CL.

Det menar vi öppna för Tottenham att slå på stort, att ställa till det ytterligare för Manchester City, som riskerar deras fjärde raka förlust.

Defensivt har City i dessa matcher haft stora problem att hålla ihop försvarsspelet – och mot ett ”Spurs” med en spelare som Harry Kane i spetsen kan det bli på tal om – hönsgårdsförsvar.

Tror att Tottenham kliver ut hårt här helt enkelt och skjuter på Citys titelfirande ytterligare…

Den raka ettan spelas till 2,80 gånger fläsket. Bethard med oddset.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% extra, upp till 1 000 kr!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, lördag 14/4

Speltips: Tottenham vinner, rak etta

Odds: 2,80

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier