24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Trelleborg – Brommapojkarna 24 maj

Ett allsvenskt bottenmöte – men en höjdare till speltips. Trelleborg mot Brommapojkarna, två av nykomlingarna, drabbar samman på Vångavallen, eller ”Tjongavallen” och då ska vi försöka smälla in ett spel till oddset 3,70.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

De två, på förhand, kanske största nedflyttningskandidaterna och även nu likaså, även om det funnits en del positivt att hämta från båda parter.

Med nio matcher spelade är Trelleborg precis ovanför det röda strecket, en plats och två pinnar, medan Brommapojkarna i sin tur är platsen ovanför dem med ett knappt avstånd om ynka pinnen.

Så, lite av en sexpoängsmatch är det vi har att se fram emot för. Att inte svika i matcher som denna, mot tänkta bottenkonkurrenter, är av största möjliga betydelse. Framförallt i den här typen av matcher som pinnarna ska trilla in.

Lagen har båda hittat formen de senaste veckorna, vilket höjer tempen ytterligare. TFF löste ett kryss senast mot Sirius och vann dessförinnan över mästarna Malmö FF medan Brommapojkarna vunnit två av deras tre senaste matcher – mot starka motstånd i Kalmar och Djurgården.

Alldeles för stora oddsskillnader

Av oddssättarna att döma ska Trelleborg vara stora favoriter. Det har vi svårt att instämma i och hittar således värde på spelen till Brommapojkarnas favör. Alldeles för stora skillnader på förhand, på oddsfronten.

Min bestämda åsikt – och där tänker många säkerligen annorlunda – är att Brommapojkarna är ett bättre fotbollslag. De har haft svårt att hålla ihop det i enskilda matcher, som då förlorats stort, men när de får till det ser det desto bättre ut.

Det är bara att titta på vilka lag de vunnit över: Kalmar FF, Djurgården och BK Häcken. Klassmotstånd.

Däremot har alla dessa treor kommit på hemmaplan och spelet på naturgräs, som pryder ”Tjongavallen” är sämre. För att bortförklara resultaten har bortaschemat dock varit fruktansvärt tufft. Nu – enklare motstånd, och då kan mycket väl en trea landa på kontot…

Spelar den raka tvåan till 3,70 gånger fläsket utan att tveka. Betser med oddset.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfri bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 24/5

Speltips: Brommapojkarna vinner, rak tvåa

Odds: 3,70

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier