3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Tyskland – Mexiko 17 juni

Det blir ett lite kortare speltips inför söndagens VM-match mellan Tyskland och Mexiko. Det  betalar hela 3,35 gånger pengarna – ett klart överodds, menar vi.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Sveriges VM-gruppspelsmotståndare rivstartar redan under söndagen, medan Sverige möter Sydkorea dagen därpå, när den nya veckan tar vid.

Här är det på många sätt en öppen grupp som väntar, även om Tyskland förstås innehar det stora favoritskapet. Mexiko, Sverige och Sydkorea blir desto svårare att skilja åt. Men vi har också fått se flera storskrällar hittills under mästerskapet. Bland dessa: Irans 1-0-vinst över Marocko och Island 1-1-kryss mot Argentina.

Premiärer är ofta som så; lite mer ovissa än andra. Fler skrällar. Mer tillknäppta.

Håller tätt – i första halvlek

Här är vi inne på att det kan komma att bli lite krampaktigt. Tycker att flera storfavoriter svikit stort, såväl i spelet som med resultaten.

Och när Tyskland haft så oerhörda problem inför mästerskapet kan vi nästan inte misstänka att det blir likadant här.

Mexiko är fyllt av kvalité, kanske lite underskattade, och kommer här försöka stänga butiken: backa hemåt såvida matchens nolla alltjämt är intakt. Hellre det säkra före det osäkra, helt enkelt.

Men med tiden kan det förstås bli svårt att stå emot ett trots allt blytungt Tyskland och vi fokuserar därför specifikt på den första halvleken.

Under 0,5 mål i halvtid tas alltså till 3,35 gånger pengarna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, söndag 17/6

Speltips: Under 0,5 mål (första halvlek)

Odds: 3,35

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier