28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds inför Tyskland – Saudiarabien 8 juni

Något obekväma känner vi oss över att Tyskland ställts ut som så tydliga favoriter mot Saudiarabien i fredagskvällens genrepsmatch inför VM, även om skillnaderna dem emellan förstås är enorma.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Tyskland – en av toppkandidaterna till att kamma hem hela VM 2018.
Saudiarabien – totalt borträknade. Helt utan chans på slutspelet.

Det är som jargongen går inför mästerskapet och att ta ställning emot det är svårt. Tyskland är världsklass. Och Saudiarabien räcker, såklart, inte till. Ett ens måla över nollan i gruppspelets poängkolumn vore lite av en skalp. Motstånden står värdnationen Ryssland, Uruguay samt Peru för.

De tyska motstånden är Sverige, Sydkorea och Mexiko. Fullt kapabla sådana allihopa, men Tyskland är på en helt annan nivå. Det är inget snack om den saken.

Passande skrällspel

Något snack om saken att Tyskland ska vara enorma favoriter är det inte heller. De är flera klasser bättre än Saudiarabien, som kommer få fokusera på försvarsspelet från första till sista minut. Backa hem med allt de har och hoppas det håller för att i alla fall hålla viss spänning vid liv.

Och just det tror vi faktiskt att de kan lyckas med. Chansen är åtminstone större än vad oddssättarna menar, eller hur?

En vänskapsmatch är ändå en vänskapsmatch och då är det inte lika resultatinriktat, samt att byten liksom rotation kan störa tempot i matchen. Det talar ofta emot stora favoriter.

Det ska även nämnas att Tyskland inte vunnit på fem raka vänskapsmatcher och nu senast, förra veckan, förlorade de med 1-2 när Österrike besöktes. Den matchen visar lite på hur ovissa matcher som denna ändå är.

Saudiarabien föll med 0-3 när de ställdes mot Peru senast, men dessförinnan bara med 1-2 mot Italien. Ett tecken på att de kanske inte är helt, helt borta.

Givetvis skulle Tyskland kunna vinna den här matchen med rena tennissiffrorna, men som skrällspel passar Saudiarabien +2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med två mål – till oddset 3,30 oss som handen i handsken. LeoVegas är platsen.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% upp till 2 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:30, fredag 8/6

Speltips: Saudiarabien +2,0 mål (asian handicap)

Odds: 3,30

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier