24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Uruguay – Frankrike 6 juli

Det är svårt att förstå varför Frankrike skulle vara så pass stora favoriter i VM-kvartsfinalen mot Uruguay och skrällpositionen är således enkel att ta sida för. Här – i form av en 2,80-oddsare…

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Kvartsfinalerna i VM 2018 är här! Först ut av alla är Uruguay och Frankrike, med avsparkstid 16:00 under fredagseftermiddagen. Matchen spelas på Nizhny Novgorod Stadium, varifrån en underbar publikfest är att vänta.

Frankrike har kommit hit via en 4-3-vinst över Argentina i åttondelsfinalen – mästerskapets hittills mest underhållande match? – och spelaren i strålkastarljuset var Kylian Mbappé med sina två baljor samt en fantastisk insats även utöver det. En potentiell matchvinnare även här.

Även Uruguay spände musklerna i deras åttondelsmöte mot Portugal, som slutade upp i en 2-1-vinst och faktum är att sydamerikanerna vunnit alla deras fyra matcher i mästerskapet. Utöver den matchen sticker förstås 3-0-krossen av värdnationen Ryssland ut.

Att Uruguay är en uppstickare med potential är tveklöst – från att ha varit rejält underskattade. Nu, med endast åtta nationer kvar, har de känn på medaljerna och vi på Superspelen har tidigare höjt upp ett varningens finger för att de kan nå ända fram i kaklet. Spelarmaterialet för de har de, utan minsta tvekan.

VM:s vassaste anfallspar

Det anfallspar som Uruguay har till förfogande, Luis Suárez och Edison Cavani, är – enligt undertecknad – mästerskapets vassaste. Detta inte bara i den meningen av deras individuella kvalitéer, utan även gällande deras så väloljade samspel med varandra och övriga offensiva pjäser.

Och bakåt har de varit fantastiskt starka – det insläppta målet mot Portugal var mästerskapets första. Diego Godín är en äkta ledare i mittlåset. Osar klass.

Som ni säkert redan klurat ut – vi är inne på att Frankrike kommer stå inför stora problem här. Matchen värderar vi vara närmast helt öppen och eftersom Uruguay fortsätter underskattas av oddssättare och marknad ser vi stort värde i att lämna förtroendet i deras händer.

Uruguay att nå semifinal finns att ta till oddset 2,80 hos LeoVegas och det kan vi inte undvika att plocka.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, fredag 6/7

Speltips: Uruguay att avancera vidare

Odds: 2,80

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier