3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Uruguay – Portugal 30 juni

Oddsen är helt jämnt fördelade på alla tecken inför kvällens VM-åttondelsfinal mellan Uruguay och Portugal – 3,00-3,00-3,00. Vi ställer oss frågan: på vilket av dessa återfinns värdet?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

VM 2018 är i nästa fas. Åttondelsfinalerna är här och i potten är platser i kvartsfinalerna. Nu bränner det till på allvar. Här har vi en match kan bli minnesvärd och det hade inte varit förvånande om den istället kommit senare i slutspelsträdet: kvarten eller till och med semifinalen.

Mot de största pjäserna brukar Portugal ses som av lite lättare vikt, men vad som är värt att påminnas om är att de först och främst har Cristiano Ronaldo på topp. Övrigt material är för den delen också toppklass. 2016 räckte det till att bli europeiska mästare efter att ha vunnit över värdnationen Frankrike i finalen.

För att visa lite på just Ronaldos betydelse stod han ett hattrick i VM-premiären mot Spanien, vilket betydde 3-3. Fyra av Portugals alla fem mål har kommit från honom.

Uruguay står stärkta med tre vinster på de tre spelade matcherna – mot Egypten, Saudiarabien och värdnationen Ryssland. Den avslutande av dessa, mot ryssarna, slutade hela 3-0 och det var det främsta styrkebeskedet hittills. Är sydamerikanerna mer än bara en uppstickare i mästerskapet?

Att se upp med för Portugal blir Uruguays så, för alla försvar, ökända toppduo i Luis Suárez och Edison Cavani. Skriker klass. Två utpräglade målskyttar.

Svårskiljaktiga lag

Som nämnt: här kan bookiesarna inte komma överens och som bäst hittar vi 3,00 – på alla tecken; ettan, krysset och tvåan. Det är uppseendeväckande. Sällan det är så svårt att skilja två lag åt

Och just det, att de blir svåra att skilja åt, är vad vi lutar åt.

Nu i slutspelet kanske det inte blir alldeles för stora riskmoment i spelet och därtill har Uruguay visat prov på ett fint försvarsspel medan Portugal har ett erkänt starkt kollektiv, bakom Cristiano Ronaldo.

Även om det blir mål här, vilket vi ändå lutar åt, med tanke på vilka spelare som finns på de offensiva positionerna, kommer det bli tätt mellan två svårskiljaktiga lag. Visst luktar det förlängning?

Att vi har oavgjort, det raka krysset, efter 90 minuter spelas till trippla insatsen hos suveräna Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kronor bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, lördag 30/6

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,00

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier