23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Värnamo – Falkenberg 29 maj

En solklar favorit! Förvånas inte om siffrorna skjuter rakt upp i höjden när Värnamo och Falkenberg möter varandra i en av två tisdagsmatcher från Superettan – en match där spelbolagen är väldigt generösa för favoritspelen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

När Allsvenskan tar sommaruppehåll, rullar Superettan vidare och nu har vi kommit till ett stadie där åtminstone vissa delar av tabellen börjat sätta sig på allvar. En av dem: toppen. Skiljelinjerna känns relativt stora i årets serie, kontra hur de annars kan vara.

Falkenberg är ett av de lag som på allvar visar att de vill nå Allsvenskan och självfallet ska målet vara just det så stark trupp de snickrat ihop. God klass! I dessa mått mätt – toppklass! Inget snack om saken.

Resultaten finns inte så mycket att anmärka på heller: sex vunna, tre oavgjorda och endast en förlust. Senast visades stark moral upp när 1-2 vändes till en 3-2-derbyvinst över Varberg BoIS – med en man mer på planen från cirka tio minuter in i den andra halvleken. Innan dess? Undermåligt.

Värnamo har kniven stenhårt mot strupen: har bara vunnit en av årets nio matcher, skrapat ihop fem poäng, och är med det tabelljumbo. Något höjdarmaterial må de inte ha, men att det skulle se så pass illa ut förvånar faktiskt lite.

Botten mot toppen

Försvinnande lite talar för Värnamo: att de ska lyckas väl i den här matchen eller inom kort vända på skutan. De åkte på spö med brutala 0-4 mot Örgryte IS senast och det följde upp en hemmaförlust med siffrorna 1-3 mot Halmstad BK.

Också värt att anmärka är att det blivit så lite som ett mål framåt på de fem senaste matcherna. Inte mycket som fungerar, varken offensivt eller defensivt.

Då blir det förstås vårt att ställas mot Falkenberg, som är av klar toppklass i Superettan. De stod för en imponerande och moralstärkande vändning sist och hoppas kunna sväva vidare på den – något de ska ha alla chanser till.

Minus är förstås att Enock Kwakwa, som blev utvisad senast, saknas för FFF – men alltför mycket ska det inte påverka… Han är inte ens en självklar startpjäs i det här laget, ska nämnas.

Falkenberg -1,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka om de förlorar med uddamålet – är en jättestark position till 3,70 gånger degen. Unibet med oddset.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, tisdag 29/5

Speltips: Falkenberg -1,0 mål (asian handicap)

Odds: 3,70

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier