3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Villarreal – Atlético Madrid 18 mars

Spanskt topp- och storklubbsmöte: Villarreal mot Atlético Madrid på Estadio de la Cerámica. Superspelen tar en närmare titt på vad som komma skall och presenterar en hopknåpad kombination som dagens bästa speltips med skrällfokus.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det handlar om två storklubbar och sådana som ska och vill vara ute och tampas i Europa. Atlético Madrid på den bästa av nivåer, titt som tätt i Champions League, men nu i Europa League-slutspelet medan Villarreal inte får mäta sina krafter med de allra bästa.

Samma EL-slutspel som Atlético Madrid är kvar i, trillade Villarreal precis ut efter 1-5 i baken över 180 minuter mot franska Olympique Lyon. Det var en stor besvikelse och nu spelar man enbart för att säkra en plats i topp sex och därmed få spela fotboll ute i Europa även det kommande spelåret.

Det är dock svårt att påstå att deras förutsättningar, i allmänhet samt i synnerhet inför den här matchen, är de bästa. Formen är nämligen långtifrån stark inför slutspurten och innan 2-0-vinsten borta över ett Las Palmas som med största säkerhet kommer trilla ur La Liga, hade de förlorat två matcher på raken – mot Girona och Eibar.

Över lite längre tid ser det knappast bättre ut för den delen heller. Blott två vunna på de nio senaste matcherna. Sex av dessa förlorade. Vad är det som hänt i Villarreal?

Vinner – och håller nollan

Så otroligt svaga som Villarreal ser ut just nu, menar vi att det är toppchans för Atlético Madrid – och det känns som bäddat för ett kombinationsspel, redan hopknåpat av spelbolagen och det betalar oss över trippla insatsen.

I den här raddan av matcher, de fem senaste mer specifikt, har Villarreal dessutom blivit nollade i de tre förlustmatcherna. Udden är helt avtrubbad. Hur man då ska kunna såra ett extremt solitt Atlético Madrid, det är svårt att sia…

Gästerna är först och främst klasserna bättre än Villarreal – något som de 20 pinnarna emellan varandra i tabellen understryker – och även ur aspekten form är det klar fördel för dem.

11 av de 12 senaste matcherna har Atlético Madrid vunnit, merparten med klara siffror och övrig var mot serieledande Barcelona. Trots att det blivit en del mål framåt, är det framförallt försvarsspelet som utmärker sig i laget.

Atlético Madrid att vinna och hålla nollan finns att spela till 3,05 gånger degen hos Betser. Det köper vi rakt av.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 omsättningsfria kronor i bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30, söndag 18/3

Speltips: Atlético Madrid vinner och håller nollan

Odds: 3,05

Bolag: Betser

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier