23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds inför Villarreal – Leganés 17 april

Spansk kvällsfotboll – ett numera extremt svajigt Villarreal mot Leganés på Estadio de la Cerámica. Givet är att värdskapet ska värderas som favoriter, men knappast såhär stora och vi slår på stort.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är en underbar fotbollsvecka som fortsatt väntar oss och vi tar oss tar oss till den spanska förstadivisionen, Primera División, och mötet mellan Villarreal och Leganés, som oddssättarna har en tydlig idé inför. En lite väl tydlig, månne?

Gästerna ska vara supernöjda över säsongen, när de utan problem fixat kontraktet och återfinns i tabellens mittenskikt. 39 pinnar på 32 matcher, det är klart över förväntan för ett Leganés som varit svårt nederlagstippade från start.

Kalenderåret 2018 har inte varit lika succéartad som 2017 det här spelåret, men vissa tendenser till vad Leganés är kapabla till har de visat upp. På de sex senaste matcherna: tre vunna och tre förluster. De senare nämnda har också varit i tuffa matcher, mot svåra motstånd.

Villarreal håller på att tappa fästet. De senaste två och en halv månaderna har varit katastrofala och risken är att klubben blir helt utan Europaplats – om de inte lyckas samla krafterna. Flera konkurrenter som jagar hack i häl.

Tidigare under veckan spelade Villarreal oavgjort, 2-2, borta mot Sevilla och det bröt en svit om två förluster. På pappret – ett bra resultat! Men med tanke på hur usla Sevilla varit, samt att matchen leddes med 2-0, var det med bitter eftersmak som Estadio Ramón Sánchez Pizjuán lämnades.

Förlorat 8/13 senaste

Av de 13 spelade matcherna, från februari månad och framåt, har Villarreal förlorat hela åtta. Det har inte spelat roll om de varit på hemma- eller bortaplan, mött topp- bottenmotstånd. Det mesta har tappats.

Undertecknad litar med andra ord inte alls på Villarreal. Inte för fem öre.

Ur motivationssynpunkt ska det vara fördel för Villarreal, men det är inte säkert att ens det räcker ihop med de skillnaderna som råder spelare för spelare.

Leganés har inte förmått att vinna på resande fot under flera månaders tid, men sprattlar till ibland och städade av ett förhållandevis starkt Celta Vigo senast. Härmed – gott självförtroende?

Den raka tvåan är skoj till 6,85 gånger pengarna och kan absolut testas. Bethard med oddset.

  Rygga spelet hos Bethard – Få en unik bonus: 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:30, tisdag 17/4

Speltips: Leganés vinner, rak tvåa

Odds: 6,85

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier