24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför West Ham – Manchester United 10 maj

Det blir lite kortare tankar här, men utan att spelet för den delen är sämre – inför mötet mellan West Ham United och Manchester United, torsdagens enda match från Premier League. Har vi ett bud på skräll här?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Har det hela kanske dött ut lite smått för Manchester United redan, seriespelet? Risken må förvisso, vid en förlust här liksom i den avslutande matchen, hemma mot Watford, finnas att man petas ner från andraplatsen – men det har, som säkert bekant, inte överdrivet stor betydelse.

Trots allt – det blir Champions League-spel alldeles oavsett. Det som är av verklig betydelse är FA-cupfinalen mot Chelsea om en och en halv vecka. Där kan årets första och enda titel säkras.

I praktiken har West Ham – äntligen – säkrat deras Premier League-kontrakt och man kan enkelt påstå att det var på tiden. Gäller nu är att avsluta med stil, kanske hoppa upp ett antal platser i tabellen och ladda om till nästa år. Risken är dessvärre – eller? – att det kan hända en hel del i truppen och kanske även på tränarfronten.

För ja, även om David Moyes nu sett till att fixa det här – ska det finnas mer att hämta ur West Ham. Spelare för spelare ser det rätt intressanta ut. Finns, utan tvekan, spets.

Ettan är helt klar spelbar

När Manchester United mötte Brighton senast fick vi beskåda vad vi fått se vid några tillfällen under året: en ofrejdig offensiv och brist på fantasi. Förlustsiffrorna skrevs också 0-1, vilket innebar att vi med vårt speltips här fyrdubblade det investerade kapitalet – och förhoppningsvis också just ditt.

West Ham bröt i sin tur en sämre svit genom att besegra Leicester City med de stabila siffrorna två mål mot noll i slutet av förra veckan och har nu två hemmamatcher kvar på schemat.

Förutom att West Ham kan studsa uppåt i tabellen, vill de säkert också ge tillbaka till supportrarna. Lättare att hitta tändvätskan i hemmamatcher kontra bortaditon såhär i sluten av åren, utan någonting större att spela för.

Den raka ettan är finfin till 4,60 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, torsdag 10/5

Speltips: West Ham vinner, rak etta

Odds: 4,60

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier