24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför West Ham – Tottenham 20 oktober

Londonderby – är ni redo? West Ham United mot Tottenham Hotspur står på menyn! Vi höjer svårighetsgraden rejält och levererar er ett speltips till en bra bit över fyrdubbla insatsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

16:00 – huvudmatch hos Viasat. Det är derbytider! En mycket spännande historia väntar och som pricken över i:et har vi hittat ett mycket lockande speltips.

West Ham var helt under isen i upptakten av säsongen – för att inför uppehållet ha hittat stilen, levererat resultat och tagit stora kliv uppåt i tabellen. Bland annat har Manchester United värjts undan med siffrorna 3-1. Däremot blev det en snöplig 0-1-förlust i bortamötet med Brighton & Hove Albion senast – en torsk som bröt en förlustfri svit om fyra matcher.

Ett par tapp har Tottenham åkt på under året och därmed varit lite svajiga i prestationerna, men innan uppehållet vann de åtminstone tre matcher på raken och hittas nu blott två pinnar bakom serieledande Manchester City. Toppstriden är fortfarande extremt tät och nu handlar det om att inte hamna på efterkälken.

Något som varit mindre lyckat för ”Spurs” är upptakten på Champions League, där det blivit dubbla förluster – mot Inter samt Barcelona. Uppförsbacken är nu brant och nästa veckas möte med holländska PSV är en match där kniven är hårt pressad mot strupen.

Raka ettan lockar

Nu må West Hams skörd fortfarande vara extremt snål, men positiva tendenser syns till och de har levererat mot toppmotstånd. Se bara 3-1-vinsten över Manchester United och 0-0-krysset mot Chelsea.

Lite som det brukar vara runt West Ham med andra ord: höga höjder och djupa dalar. Kapaciteten finns. Men stundtals är det svårt att få ihop det.

Tottenham ska betraktas som favoriter, trots bortaplan, men när siffrorna för den raka tvåan droppat ner till siffror under dubbelt betalt ser vi det som klart missvisande.

Slutsatsen? West Ham att vinna, den raka ettan, till 4,15 gånger fläsket hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 200% extra upp till 2 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 20/10

Speltips: West Ham United vinner, rak etta

Odds: 4,15

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier