24 februari 2019 Chelsea Manchester City Speltips

Speltips och odds inför West Ham – Wolverhampton 1 september

Både West Ham United och Wolverhampton Wanderers är, tre matcher in i Premier League, fortfarande utan vinst – men känslorna är vitt skilda. Ena parten har hamnat helt i skiten, den andra känner viss medvind. Skräll?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Så, det ser mycket möjligt ut att bli bottenstriden för West Ham. Spelare för spelare ska det inte behövas, men av allt att döma – hittills – kan fallet bli sådant. Ser inte alls bra ut. Katastrofalt rentav.

Det tre inledande matcherna har alla förlorats, vilket de är ensamma om i hela serien: klar förlust mot Liverpool, knapp hemma mot AFC Bournemouth och ännu en klar när Arsenal besöktes senast. Defensiven – vad händer där? Offensivt händer alldeles för lite. Som nämnt: inte mycket positivt…

Wolverhampton har snackats upp som den hetaste nykomlingen – och det köper undertecknad fortfarande. Gillar deras spelarmaterial, starkt portugisiskt influerat, och tycker att de fått ihop det kollektiva väl.

Nu har ”Wolves” ännu inte vunnit, men schemat har varit tufft och det förklarar bort det. Mot Everton fick man 2-2, mot Leicester blev det en 0-2-förlust och senast plockades en storskalp mot Manchester City – 1-1. Där var det nära att bli en trea, om det inte vore för Aymeric Laportes kvitteringsbalja med runt 20 minuters speltid kvar.

”Wolves” får förtroendet

Trots att vinstnollan fortfarande inte spruckit, har Wolverhampton all anledning att vara stolta över vad de presterat och nu, mot en motståndare som saknar allt som kan liknas med självförtroende, kan den efterlängtade segern komma.

Normalt sett ska West Ham för all del vara favoriter i en match som denna, men så pass illa som det ser ut just nu? Ytterst tveksamt. Femtio-femtio?

Spelbolagen ställer ut ”Wolves” som underdogs och då är det absolut på sin plats att lämna förtroendet i deras händer.

Därför spelas den raka tvåan till 2,90 gånger pengarna – ett odds som presenteras av Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 1/9

Speltips: Wolverhampton vinner, rak tvåa

Odds: 2,90

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier