3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Wolverhampton – Everton 11 augusti

Wolverhampton är tillbaka på Premier League-scenen och inleder kalaset med ett möte mot ett kompetent Everton. Nykomlingarna ska inte vara oävna, men kan ha hypats upp lite väl hårt inför matchen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Match, efter match, efter match. När Premier League är på tapeten – då njuter vi så mycket. Sex bataljer sätter piff på den här lördagen.

Sist ut av alla är just dessa två, Wolves och Everton, där matchen har dess avspark 18:30. Vill ni se den, kanske för att öka spänningen när ni sitter på ett spel? Viasat Premium är kanalen. Viaplay streamar.

Nåja, Wolverhampton har snickrat ihop ett närmast helportugisiskt projekt – med spelare, tränare och ledare därifrån. Det är också kvalitativa spelare som finns i truppen, vilket vi inte minst fick sken av förra året när Championship lunkades hem utan minsta problem, utan att behöva svettas.

Everton är mer beprövade på den här nivån och hoppas kunna utmana på den övre tabellhalvan, eventuellt om en Europaplats. Om de får ha truppen skadefri, då är chansen hyfsad. Sist: en åttondeplats. Kan man slå det? Det var ju snudd på att räcka till kval ut i Europa.

Helt öppet

Oavsett vad – här väntar, vad vi ser, en tajt och spännande match.

Nykomlingar kan ofta slå på stort i framförallt premiärer, men också seriestarter i allmänhet, och nu stärks Wolves även av att spela på hemmaplan. Det är faktorer mer än värda att beakta.

Hur som helst är Everton fortfarande, på pappret, den snäppet bättre parten och ska därför ses med bra chans – fastän förutsättningarna är som de är, med premiärmatch och så vidare.

Ser det som helt öppet, faktiskt.

Därför spelas den raka tvåan till 3,55 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 18:30, lördag 11/8

Speltips: Everton vinner, rak tvåa

Odds: 3,55

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier