3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds inför Wolverhampton – Huddersfield 25 november

Det är ett massivt favoritskap som Wolverhampton får axla inför söndagens sena Premier League-match, vilken spelas hemma mot tredjejumbon Huddersfield Town. Har spelbolagen tagit det till dess spets och överdrift?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

När såg en nykomling lika solid ut som just Wolverhampton? Visst, det händer att de studsar upp – är ofta bra under inledningarna av säsongerna – men om man ser till hela paketet; spelarmaterialet, hur väl implementerad spelfilosofin är. Tränarstab och allt runtom.

”Wolves” har alla chanser i världen att bli en stabil pjäs i Premier League över de i första hand de närmaste åren och hittas för närvarande i mittenskiktet av tabellen; med ett fullt acceptabelt facit om 4-4-4.

Här ses de med absolut toppchans att byta ut vinstfyran till en vinstfemma – och den raka ettan står som bäst i knappa 1,49. Oddset är presenterat av Bethard, som ni läsare hos oss får en unik bonus hos: sätt in 500, spela för 1 500 kronor!

Huddersfield kommer, likt förra året, få kämpa in i det sista för överlevnad i det engelska fotbollsfinrummet. De har haft enorma bekymmer, bara vunnit en av 12 matcher och på dessa spelat in så lite som sju poäng – ett facit som placerar dem som nästjumbo, med en pinne samt ett par mål under strecket.

Skrällvärde – storskräll på gång?

Hemmaplansfördelen. Ett bättre spelarmaterial. Lite mitten mot botten-karaktär av matchen. Givetvis håller vi också ”Wolves” som klara favoriter, men här kan vi inte köpa hur oerhört stora sådana de blivit. Möjligen läge att kliva in på en storskräll med en mindre summa?

Under perioden strax före uppehållet skakades ”Wolves” om lite smått. Först förlorades tre raka matcher, innan ett imponerande bortakryss löstes mot Arsenal. Viss oro kan man känna för dem, absolut – även om en jättedjup dipp inte känns direkt nära.

Och Huddersfield fick i deras tur lite fart under fötterna under avslutningen; seger över Fulham samt kryss mot West Ham United. Insatser som lovar klart mer än vad som innan dess hade visats upp.

Den raka tvåan är köpbar till 8,60 x såsen hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 17:00, söndag 25/11

Speltips: Huddersfield vinner, rak tvåa

Odds: 8,60

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier