24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds inför Young Boys – Dinamo Zagreb 22 augusti

Schweiziskt mot kroatiskt i kvällens Champions League-playoff – Young Boys tar emot Dinamo Zagreb i det första mötet av två, från vilket ett 1X2-tecken hämtas ut och tipsas om från oss.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Gårdagens speltips, även det från CL-playoffet, satt som en smäck. Det stod inte bara 0-0 i halvtid – som vi spelade till oddset 2,60 – mellan Röda Stjärnan och RB Salzburg, utan det blev även slutresultatet.

Nu handlar det om mötet mellan Young Boys och Dinamo Zagreb, som slåss med varandra om en plats i Champions Leagues gruppspel. Förloraren får istället försöka mäta krafterna i Europa League. Väsentlig skillnad, sportsligt som ekonomiskt.

Räknas som favoriter inför dessa 180 minuter gör Young Boys, om man frågar spelbolagen och marknaden. Oddsen står i 1,75-2,25. Där höjer vi ett varningens tecken – för den som nödvändigtvis inte vill höja svårighetsgraden alltför högt – att ett skrällspel skulle kunna sitta väl på sin plats.

Young Boys var en rejäl uppstickare under fjolårssäsongen, när de för första gången i historien vann den schweiziska serien. De tre åren dessförinnan hade det blivit silvermedaljer. Nu är de dessutom serieledare efter att ha kammat fullt under seriestarten.

Den kroatiska klubbfotbollen håller Dinamo Zagreb ett järngrepp om. Sedan spelåret 2005/06 har de bara misslyckats att kamma hem hela kalaset vid ett enda tillfälle. Nu? Fyra matcher har renderat i tre vunna och ett kryss, vilket placerar dem som delad etta med två andra konkurrenter.

”Svårare uppgift än vad spelbolagen vill få det till”

Gillar vad Dinamo Zagreb visat upp ute i årets CL-kval, även om motstånden inte varit de tuffaste. Hapoel Be’er Sheva samt Astana har med enkelhet värjts undan. Stabilt.

Och känslan är, som nämnt, att Dinamo Zagrebs underskattas rejält. Ser dem som nästintill helt jämlika med Young Boys och att inleda på bortaplan brukar därtill kunna vara en – knapp – fördel i bottenmöten som dessa.

Här – kroaterna backar hemåt och täpper till bakåt? Young Boys väntar oavsett vad en svårare uppgift än vad spelbolagen vill få det till.

Spelar krysset till finfina 3,75 gånger degen hos Expekt.

  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% extra upp till 500 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 21:00, onsdag 22/8

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,75

Bolag: Expekt

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier