3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Inter – Roma 21 januari

4,60 gånger det investerade kapitalet. Men hur? Via ett spel på målmarknaden! I fokus är kvällsmatchen mellan Inter och Roma, med start 20:45. Ställningskrig att vänta på San Siro?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Ser ni fram emot det här lika mycket som vi? Givetvis! Söndagens, i särklass, häftigaste match. Inter mot Roma. Storklubbar, rivalitet och lite av ett krismöte. Som bäddat för partaj…

Hur mycket fart och fläkt det blir i matchen är desto mer tveksamt. Men mer om det nedan, när vi kommer till kritan. Först lite standard inför-material.

Matchen blir omstarten efter ett kortare uppehåll för klubbarna – ett uppehåll som inte kom en dag förtidigt. Båda parter var helt ur form, Inter med en radda om sju matcher utan seger och Roma med en dito om fyra.

Låter möjligen värre för Inter, och så kan det vara, men de är fortfarande tre pinnar ovanför Roma i tabellen – dock med matchen mer spelad – och steppade upp en nivå i de sista matcherna med kryss mot såväl Lazio som Fiorentina.

Tillbaka efter den här lilla vilan – blir det Inter eller Roma som får ny fart under fötterna? Det kan betyda mycket för den närmsta framtiden. En vinst skulle kunna rensa upp mentala spärrar.

Mentala spärrar

Men det är inte där vi har fokus – över vilken sida som ska vinna eller resultatspel alls. Istället: målen. Eller ja, snarare bristen på dem.

De mentala spärrarna kan påverka här, efter urusla svider för både Inter och Roma. Det kan betyda att det blir svårare att spela ut på allvar. Stor rädsla för att straffas och förlora, helt enkelt.

Offensivt har framförallt Inter tappat. Två mål framåt på sju matcher, trots relativt få insläppta, är under all kritik för ett lag av deras kaliber; en tabelltrea och före detta titelaspirant. Ska nämnas att namnstyrkan framåt är enorm likväl.

Målsnålt? Lite däråt lutar vi.

Under 1,5 mål synas med glädje till hela 4,60 x polletterna. LeoVegas är det erbjuder oss oddset.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 + 200 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, söndag 21/1

Speltips: Under 1,5 mål

Odds: 4,60

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier