23 januari 2019 Burton Albion Manchester City Speltips

Speltips och odds: Irland – Danmark 14 november

Ett resultatspel landar Superspelens speltips i till den sista av playoffmatcherna mot VM 2018. Irland mot Danmark – och vi har 0-0 från det inledande mötet. Var hamnar mästerskapsbiljetten?

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Mållöst i Köpenhamn och Irlands möjligheter att nå VM ser allt bättre ut. Planen där var enbart att – hålla tätt. Insatsen var knappast bekymmers- eller klanderfri, men i och med att de lyckades med att lösa bortakrysset är utsikterna väldigt positiva inför den här matchen, där allt avgörs.

Lite extra krydda får matchen eftersom det är playoffbataljen i raden. Tre andra nationer är redan klara och här väntar en lika spännande som svårtippad match.

Om vi får tro spelbolagen är det Danmark som har störst chans, men det är knappt – och att ställas mot Irland i Dublin är inte det enklaste; med det stora publikstödet, samt att Irland är erkänt svårspelade. Defensiven är utsökt; de är alltid svåra att få hål på och har en stor stabilitet i hela spelet. Det är å ena sidan sällan det mest underhållande, men å andra sidan effektivt.

Närmast att vinna första mötet var i alla fall Danmark, som vaskade fram tre klara chanser och en del halvchanser utöver det. Ineffektiviteten kan komma att visas helt förödande när dubbelmötet ska summeras.

Slutresultatet lockar – till 7,00

Under perioder var det första mötet rentav ett sömnpiller – och varför skulle det bli så extremt annorlunda här?

Danmark borde inte kliva på särskilt hårt på bortaplan, utan försöka ha ett stabilt bollinnehav och med tiden riva ner Irlands så solida försvarsmur. Men vi är inte alls säkra på att de kommer lyckas, utan lutar mer åt Irland här.

Med en stor tilltro till försvarsspelet behöver Irland inte stressa framåt. Ytor att ställa om kommer dyka upp och de flesta kvalmatcherna målade de ändå i, även om det sällan blev mer än en balja framåt – vad som ofta räckte för poäng eller seger.

Tajt, tillknäppt och sömnigt – men visst ska Irland ha en god chans att peta in en boll inför hemmapubliken? Adjö, Danmark!

Spelet? Slutresultatet: 1-0. Oddset är 7,00 och det är uppdukat av LeoVegas, som dubblar din första insättning upp till en lax.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, tisdag 14/11

Speltips: Slutresultat: 1-0

Odds: 7,00

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier