2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Italien – Sverige 13 november

Kommer 1-0 från hemmamötet räcka för Sverige när det är Italiens tur att spela inför hemmapubliken på San Siro? Det är lite vartåt vi lutar – och speltipset blir en fantastiskt smakrik 4,20-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

En skalp? Ännu kanske det inte kan tituleras som en sådan, men en bra bit på vägen dit är de, Sverige…

Att vinna mot Italien är förstås en bedrift oavsett situation, hemma eller bortaplan. Det är dock nu den stora uppgiften kommer; att bevaka det här resultatet, borta mot en av världens största världsnationer, vars spelarmaterial är på en helt annan nivå än det svenska ditot.

Men som alla vet är fotboll en lagsport, och på just den punkten kanske Sverige har en fördel? Buropen har redan börjat ljuda mot Italien och inte minst deras förbundskapten, Giampiero Ventura. Blåser det minsta motvind från start på San Siro, då kan lätt publiken vända kappan efter vinden. Det är lite den känslan som råder i Italien inför den här ödesmatchen…

Om vi tittar rakt på oddsen, värderar spelbolagen det här som nästan exakt fifty-fifty just nu. Är det kanske att underdriva Sveriges kvalitéer – alternativt överdriva Italiens dito – eller ska skillnaden ses som så stor?

Två utropstecken, eller snarare orosmoment, är att båda parter har varsitt stort avbräck. Sveriges Albin Ekdal missar matchen, skadad, och Italiens Marco Verratti, avstängd, likaså.

Alldeles för stora favoriter

Här tror jag att oddssättarna underskattar Sverige och deras förmågor. De ser klart mer ut som just ett lag, kontra Italien – och det kollektiva ska inte ses som en liten fördel. Däremot ska vi inte naivt överdriva de svenska kvalitéerna, när Italien, spelare för spelare, är klasserna bättre.

Oavsett vad – Gli Azzurri har blivit för stora favoriter. Punkt. Tycker inte att de sett tillräckligt bra ut för att vara nere och nosa på siffror runt 1,45-1,50 för att vinna matchen.

Ett stabilt försvarsspel blir nyckeln för en svensk succé här; att hålla bussen kompakt och parkerad. Eftersom man avancerar vidare vid resultat som 1-2- och 2-3-förluster, kan ett svenskt bortamål kunna som kvitterar matchen vara spiken i kistan om Italien behöver flytta upp positionerna.

Därför spelas krysset till 4,20 gånger degen hos Bethard, som ni får 2 250 kronor att spela för med bara tusenlappan riskerad.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 20:45, måndag 13/11

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 4,20

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier