3/2 2019 Leicester Manchester United Speltips

Speltips och odds: Jönköping Södra – Trelleborg 19 november

90 minuter återstår och under dessa ska det slås fast – löser Jönköping Södra eller Trelleborgs FF den allsvenska platsen? Vi har djupdykt i matchen och hämtar hem ett speltips till hela 4,35 gånger degen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Det är brant uppförsbacke för J-Södra inför matchen. De förlorade bortamötet med siffrorna 0-2 och har deras kanske viktigaste pjäs i André Calisir borta till matchen. Han blev ju utvisad strax före halvtidsvilan senast. Brutalt avbräck.

Hemma-/bortafaktorn har varit omdiskuterad inför detta dubbelmöte. Lagen har båda fått ut klart mest på hemmaplan och det är väl en faktor som skulle kunna skaka liv i Jönköping Södras dröm – att kunna vända på det här.

Men tufft kommer det bli och det stora favoritskapet att lösa det här är förstås TFF:s, som blev trea i årets Superettan. Inför dubbelmötet var de dock klara underdogs – någonting undertecknad tryckt på varit missvisande. Ser dem som minst lika bra som Jönköping Södra, spelare för spelare.

Den raka tvåan lockar starkt

Och därför är det anmärkningsvärt att vi erbjuds så oerhört bra betalt på spelen till Trelleborgs favör när vi är i halvtid av dubbelmötet.

Jönköping Södra har alltså två mål att hämta in och det kan ställa dem i en obekväm sits – att behöva trycka upp positionerna, medan ett bortamål skulle betyda att de måste stå för minst fyra för att avancera vidare.

Här saknar dessutom J-Södra André Calisir och att behöva rotera om i backlinjen – sakna den spelare som spelat alla minuter i årets allsvenska – är knappast optimalt till en ödesmatch som denna.

Tror att Trelleborg kan utnyttja de ytor som kommer uppstå här – och sätta in dolkstöten. Om de får in matchens första balja, då kan luften mycket väl gå ur Jönköping Södra, som också måste kliva på framåt i ren desperation.

Finns flera spelobjekt som lockar. Vi tar den raka tvåan till 4,35 gånger degen hos LeoVegas – ett klart överodds.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: kl 14:45, söndag 19/11

Speltips: Trelleborg vinner, rak tvåa

Odds: 4,35

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier