25/11 2018 Wolverhampton Huddersfield Speltips

Speltips och odds: Juventus – Barcelona 23 juli

Det bjuds på en rejäl tungviktsfajt i försäsongsturneringen International Champions Cup mellan Juventus och Barcelona – och som så ofta förut är känslan att katalanerna överskattas, varpå vi tittar åt andra hållet för spelvärde.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Två av världens största och bästa fotbollsklubbar är det som möter varandra och det här blir med all säkerhet en underhållande historia. En bra värdemätare – vart står man inför det kommande spelåret?

I vanlig ordning joggade Juventus hem Serie A förra året och de blev därtill finalister i Champions League, där Real Madrid dessvärre blev några nummer för stora. I samma turnering värjdes just Barcelona undan med 3-0 över 180 minuter i kvartsfinalen. Kan man utmana ända in i kaklet på nytt?

Barcelona har haft uppehållet att slicka såren sedan ett misslyckat fjolår; misslyckades med uppdraget att vinna Primera División och alltså även Champions League.

Här, till matchen, har keepern André Ter Stegen lämnats hemma.

Skräller?

Hur bra är Barcelona? Absolut världsklass, såklart. Men absolut bäst? Undertecknad anser inte det, som så många andra.

Juventus är en helgjuten utmanare och en av världens bästa fotbollslag. De kan ha ett visst psykologiskt övertag gentemot Barcelona och har med en helt toppad trupp här i Nordamerika.

Vänskapsmatcher är alltid ovissa med alla byten, rotation och motivationsfaktorn att ta hänsyn till – och det ökar såklart chansen för en skräll.

Lever Barcelona på deras namn här?

Vi spelar att Juventus vinner den här midnattsmatchen till 3,25 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 00:05, natten mot söndag 23/7

Speltips: Juventus vinner

Odds: 3,25

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier