6/11 2018 Inter Barcelona Speltips

Speltips och odds: Juventus – Monaco 9/5

Champions League! Den första finalisten ska koras i världens största turnering, och det står mellan Juventus och Monaco. Vi höjer nivån rejält och investerar i ett spel till 51,00x – ett brutalt överodds.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Monaco – Juventus: 0-2.

Det är så det ser ut från det första mötet och mer eller mindre alla räknar ut Monacos chanser. Givetvis är det så att mer eller mindre ett mirakel måste till; det är ju inte bara så att två mål ska hämtas in hur som helst, utan på Juventus Stadium i Turin. Kanske den svåraste möjliga uppgiften i hela fotbollsvärlden just nu.

Men det är klart att Monaco har hoppet uppe efter bland annat vändningen över Manchester City. Fransoserna har verkligen visat klassen i årets Champions League, liksom Ligue 1, som ser ut att spelas hem – före Paris Saint-Germain.

Juventus är vanligtvis tryggheten själva, speciellt på hemmaplan. De har inte bara ett urstarkt försvarsspel, utan ställer även om på ett briljant sätt. Udden, den är så vass att det inte finns. Huvudpersonen offensivt för närvarande; Gonazlo Higuaín. Han stod för båda baljorna på Stade Louis II.

Galet odds

Här höjer vi svårighetsgraden till en nivå som vi sällan kommer upp i, men känslan är stark och spelet ska ha hyfsad chans att sitta – i relation till oddset som dukas ut.

Oddset som vi snackar om är på – 51,00. Rättvisande? Runt 30,00, i min bok.

Och spelet – det är ett klassiskt HT/FT-spel. Med andra ord; vem som leder i halvtid och vinner efter fulltid.

Monaco måste sätta fart från start och med tanke på vilket offensivt krut som finns, så ska man inte ses utan chans att hitta målprotokollet. Fanns chanser förra matchen och det handlar nu om att vara lite mer kliniska.

Helt osårbara är de inte heller, Juventus…

Om vi leker med tanken att Monaco får in en balja i halvtid, kommer de fortfarande behöva trycka upp positionerna avslutande 45 minuter. Om det blir så att man blint måste framåt, då är risken överhängande att man straffas. Som nämnt; ”Den gamla damen” är löjligt vassa på att ställa om.

2/1 (HT/FT) – Monaco att leda i halvtid och Juventus att vinna efter fulltid – testar vi till rentav galna 51,00 gånger pengarna. Oddset hittas hos Betway – en bookie som vi rekommenderar varmt här på Superspelen.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, tisdag 9/5

Speltips: 2/1 (HT/FT)

Odds: 51,00

Bolag: Betway

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier