24 oktober 2018 Liverpool Röda Stjärnan

Speltips och odds: Juventus – Real Madrid 3/6

Matchernas match. Det som avslutar spelåret. Champions League-finalen är här! Blir det Juventus eller Real Madrid som koras till världens bästa klubblag? Vi bjuder givetvis på ett speltips från finalen i Cardiff!

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Italienskt mot spanskt. Massmiliano Allegri mot Zinedine Zidane. Gonzalo Higuaín mot Cristiano Ronaldo. Flertalet matcher i matchen. Världens största och mest ärofyllda titel återfinns i potten – var hamnar den?

Juventus har utvecklats till en av de främsta krafterna i Europa; dominerar den italienska klubbfotbollen med järnhand och är alltid uppe och nosar i slutomgångarna av Champions League. Det här blir deras andra final på de tre senaste åren.

En ännu mer dominant status har dock Real Madrid. Det här kan bli den tredje CL-titeln på de fyra senaste upplagorna och årets Primera División kammades hem. Snacket om att Barcelona fortfarande skulle vara bäst i världen, det kan väl viftas undan? Real Madrid är unikt starka just nu!

Lockas av krysset

Finalen känns, dock precis som oddsen antyder, helt öppen. Real Madrid presenteras som knappa favoriter – och det kan man förstå varför, samt instämma i – och 1X2-oddsen står i 2,90-3,20-2,70 i skrivandets stund.

Och det är just på 1X2-marknaden vi hittar det stora spelvärdet. Tecknet – krysset.

De två senaste finalerna för Real Madrid i Champions League har de avgjorts efter ordinarie tid och nu möter de ett Juventus som är extremt solitt i försvarsspelet – bäst i världen? – och som med all säkerhet kommer vilja se till att dra ner på tempot och försvåra det för Real Madrids anfallsspjut.

Att det är en final kan dessutom påverka parterna så att man hellre bevakar än riskerar, för att inte falla dit – speciellt när det är två lag som har så pass bra spetsegenskaper som just Juventus och Real Madrid.

Oddset, 3,20 x insatsen, för krysset hittar vi hos Bet365 och där borde risken för oddsdropp vara försvinnande liten. Går med andra ord alldeles utmärkt att investera när som helst inför matchen.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:45, lördag 3/6

Speltips: Oavgjort, rakt kryss

Odds: 3,20

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier