28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Kalmar FF – GIF Sundsvall 27/5

Den största krisklubben i Allsvenskan, Kalmar FF, är tillbaka på Guldfågeln Arena och där väntar match mot GIF Sundsvall, vars form är svår att bedöma. Valet av spel blir en – 4,20-oddsare.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Svårt skadeskjutna Kalmar kämpar på febrilt för att få fäste i den allsvenska tabellen, men misslyckas kopiöst. Fyra raka förluster och endast fem ynka pinnar på de inledande tio matcherna, alltså en tredjedel av spelåret. Med det facit är det bara AFC Eskilstuna som varit sämre.

När – om – vänder det?

Sundsvall är rätt svårbedömda. De har visats tuffa att slå, men å andra sidan bara spelat in 11 poäng såhär långt och är med det i allra högsta grad inblandade i bottenstriden – precis som väntat. Det har dock bjudits på flera solida prestationer. Nu senast var dock ett klart undantag; 0-4-förlust när Blåvitt kom på besök.

Bud på skräll!

Så stora skadeproblem som Kalmar har, då är det svårt att lösa resultat på den här nivån. Inte långtifrån en fullt acceptabel allsvensk startelva är out och det kan faktiskt varken tränaren Peter Swärdh eller klubbledningen klandras för.

Och med fyra raka förluster, varför är Kalmar såhär pass stora favoriter? Undertecknad kan inte nämna en enda match de varit bättre än den andra parten, även om det var tajt mot Halmstad, 2-0-vinst.

”Giffarna” föll hårt senast, men en reaktion var väntad. Innan dess hade det blivit sex raka matcher utan förlust, fem kryss och en vinst, och då var spelschemat tufft. Här kommer det finnas större möjligheter till kvalitativ anfallsfotboll. Ytor!

Tobias Eriksson är nyast på KFF:s skadelista och det är ett brutalt avbräck. Mycket av hjärtat på mittfältet som försvinner; en grovjobbare och alltid gedigen fotbollsspelare. Även den i särklass viktigaste pjäsen är alltjämt borta – Rasmus Elm.

Här kan vi mycket väl bjudas på en – vad oddssättarna menar – rätt stor skräll. Undertecknad ser dock Sundsvalls chanser som klart större än dem och har inte alls emot att skruva upp nivån genom att kasta in polletterna på den raka tvåan. Oddset? 4,20 x polletterna hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos LeoVegas – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 27/5

Speltips: GIF Sundsvall vinner, rak tvåa

Odds: 4,20

Bolag: LeoVegas

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier