28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Kalmar FF – Örebro SK 3 juni

Hur värmer ni upp inför Champions League? Med allsvensk fotboll, såklart! Kalmar och Örebro möter varandra i Småland vid 16:00 och vi plockar ut ett 1X2-tecken till 3,40 x såsen.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Vinster senast, men visst är det fortfarande ett krismöte?

Kalmar plockade ner GIF Sundsvall med 3-0 och Örebro besegrade Sirius med två mål mot ett. Det bröt en vinstfri svit på fyra matcher för de förstnämnda, en dito på sju för de senare nämnda.

Imponerande, såklart. Krismöte är det dock, som nämnt, alltjämt. KFF är tredjejumbo i tabellen, på den plats som leder till kval neråt i seriesystemet, med löjligt snåla åtta poäng på 11 matcher. Grundförklaringen är de enorma skadeproblemen. Samtidigt är det omöjligt att inte se djupare problem än så.

Två hack och fyra pinnar uppåt i tabellen står Örebro SK placerade, alltså med 12 stycken. Om skörden inte ökar påtagligt inom kort – blir det bottenstrid? Mer borde ändå kunna krävas av Örebro, som har en hög högstanivå. Dalarna, de är dock djupa…

Kennedy tillbaka – anfallsspelet får spets

Naturgräs och hemmaplan för Kalmar. Det är förstås en stor fördel mot ett Örebro som får ut det mesta av deras kvalitéer på plast och som, liksom de själva, haft det oerhört svårt på sistone. Frågan är om det stora favoritskapet ändå är motiverat? Ytterst tveksamt.

När ÖSK fick tillbaka Kennedy Igboananike efter den omdiskuterade avstängningen, fick man tillbaka udden i anfallsspelet och stjärnanfallaren antecknades också för ett mål. Att vinna över Sirius i rådande form, det är imponerande.

Med alla de skador som KFF dras med, värderar jag Örebro som den bättre parten. De har en intressant offensiv och kan ställa de svåra frågorna till motståndarna – och som KFF uppträtt, bortsett från 3-0-segern senast, så borde bortavinsten vara nära till hands.

2,30-3,45-3,40 står 1X2-marknaden i och det är grovt missvisande. Bäst odds för den raka tvåan erbjuder Bet365 och vi är inte sena med att hugga.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 16:00, lördag 3/6

Speltips: Örebro vinner, rak tvåa

Odds: 3,40

Bolag: Bet365

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier