28/9 2018 Speltips Hertha Berlin Bayern München

Speltips och odds: Köpenhamn – Lokomotiv Moskva 14 september

3,30 gånger pengarna. Det betalar vårt speltips inför Europa League-kvalmatchen mellan Köpenhamn och Lokomotiv Moskva. Skrällbud eller en favorit att likna på? Vi tror oss ha svaret.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Champions League blir till Europa League, som också har sin charm – och framförallt brukar fint spelvärde kunna täljas. Det tycker vi kunna här.

Köpenhamn har blivit hårt drabbat av spelarflyttar och inte alls kunnat leverera under säsongsinledningen, men trots detta hade de en Champions League-plats som i fickan – men föll alltså, på färre bortamål, mot azerbajdzjanska Qarabag. Ett brutalt fiasko som istället innebär EL-spel. De har även bara räckt till en sjätteplats i den inhemska serien, åtta matcher in i händelserna.

Och Lokomotiv Moskva, då? De har inte tillhört den absoluta ryska toppen på flera år, senaste serievinsten kom exempelvis 2004, men får ändå spela Europa League efter att ha vunnit cupspelet. Nu ser det ljusare ut, då man parkerar på andraplatsen, precis bakom Zenit. Räcker ända in i kaklet?

Gästerna inte oävna

Nu må Köpenhamn vara den större pjäsen ur europeisk synvinkel och de har kanske det snäppet bättre materialet, men Lokomotiv Moskva är inte oävet och ska därmed inte räknas bort. Ser till och med att de kan vinna på Telia Parken.

Snacket är nedstämt i Köpenhamn. Klubben är skakad på flera sätt och vis och kvalfiaskot mot Champions League var en stenhård käftsmäll. Risken finns att man inte hittar tändvätskan för Europa League-spel och istället fokuserar hårdare på den inhemska serien.

Och ja, även om hemmaresultaten varit acceptabla är det enkelt att identifiera problem som Köpenhamn har i deras spel.

Lokomotiv Moskva och rysk fotboll i allmänhet ska inte underskattas. Laget har fått en underbar start på spelåret; osar positivitet och radar upp starka resultat. Sex av de nio senaste matcherna är vunna och endast en har förlorats.

Gillar vad vi får i betalt för bortaspelen och synar den raka tvåan till 3,30 gånger smeten hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 19:00, torsdag 14/9

Speltips: Lokomotiv Moskva vinner, rak tvåa

Odds: 3,30

Bolag: Bethard

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier