2/9 2018 Burnley Manchester United Speltips

Speltips och odds: Köpenhamn – Vardar Skopje 2 augusti

Det är tid för returer i Champions League-kvalet i veckan som kommer. Den som vi tar sikte på spelas mellan Köpenhamn och Vardar Skopje, där vi varnar för en potentiell skräll.

  Hämta en ny bonus – Här hittar ni vår bonusguide!

Tredje kvalrundan av CL-kvalet är vi i och det är, ur svensk synvinkel, lätt att vara lite besviken över att det inte är Malmö FF, som föll mot just Vardar, som möter Köpenhamn – två ärkerivaler. Hade blivit fantastiska matcher.

Men makedonierna har visats svåra att handskas med. De skickade alltså ut MFF – inte helt oförtjänt över 180 minuter – och leder med 1-0 inför den här returen. Jonathan Balotelli stod för matchens enda mål.

Nu anses det vara helt fifty-fifty inför returen och spelbolagen förmår inte att skilja dem åt. Att Köpenhamn ska vidare finns till dubbla insatsen som bäst medan samma spel för Vardar kan köpas till oddset 1,95.

Ytor kan uppstå

Givetvis ska Köpenhamn vara stora favoriter i det här enskilda mötet, men vi ser en risk för att de kliver på en mina här – när man inleder och jagar ur uppförsbacke. Som öppet för en skräll?

Vardar har visat klassen; skrällde mot Malmö och i den första matchen här. Om de sätter försvarsspelet från start kan Köpenhamn behöva bli lite desperata i deras jakt – vilket säkert kan utnyttjas.

Ytor kommer uppstå om man håller minst oavgjort en bit in i matchen och de har visats effektiva i omställningsspelet. Blir Köpenhamn nästa skandinaviska klubb att få respass ur CL-kvalet mot detta Vardar?

Vi höjer svårighetsgraden något och spelar den raka tvåan till 6,25 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 200% extra upp till 1 000 kr bonus!

Speltips – snabbfakta

Spelstopp: 20:00, onsdag 2/8

Speltips: Vardar Skopje vinner, rak tvåa

Odds: 6,25

Bolag: Unibet

Räkna ut din vinst

Följ oss på sociala medier